Egyedi kinézetű Androidos telefonok a Lumigontól

Bár már most is Dunát lehet rekeszteni a jobbnál-jobb Androidos készülékekkel, októbertől egy újabb szereplő gazdagítja a kínálatot: a dán Lumigon elsőként az idei CES kiállításon mutatta be egyedi vonalvezetésű Androidos készülékeit, és októbertől már meg is vásárolhatjuk őket.

A megszokottól eltérő, de mindenképp figyelemreméltó skandináv dizájn mögött hasonlóan impresszív belső tulajdonságok bújnak meg: 1 gigahertzes Freescale processzor integrált 3D grafikus gyorsítóval, HDMI kimenet 720p HD videólejátszási képességgel, valamint távirányító (Consumer IR, vagyis a TV-távirányítókon is megtalálható hagyományos infraport segítségével) és FM vevő mellett FM transmitter funkciókkal is felvértezték a mobilokat - mindezt az Android 2.1-re épített egyedi felület segítségével érhetjük el, amely a gyártó ígéte szerint a HTC Sense-szel is felveszi majd a versenyt.

Természetesen a mai követelményeknek megfelelően a GPS, a WiFi, és a különféle mozgásérzékelők sem maradtak ki a készülékekből, így jó választás lehet azoknak, akik egy korszerű, de a ma uralkodó "fekete és lapos" stílustól eltérő, ízléses készüléket szeretnének.

[via EuroDroid]


Címkék: telefonok lumigon

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr702184077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.07.29. 12:03:03

Én eddig többet közt azért imádtam az Androidot, mert végre nem kinyithatós, szétcsúsztathatós, vagy 50 gombos készülékek voltak hozzá, hanem tényleg a jövőben és a kényelemben, na meg a mozgó alkatrész mentes világban érezhettem magam. Ehhez képest a Lumingo úgy látszik vissza akar térni a kőkorszakba. Remélem nem fog ebből trendet csinálni, vagy ha megpróbál, akkor még most kellene csírájában elfolytani...

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.07.29. 16:01:40

@Tomi from Space: Én meg azért szeretem az Androidot, mert választhatok: billentyűzetes, kinyithatós, hardvergombos, érintőgombos.

Meg lehet olyan szempont, ami eszébe se jut az embernek: a Desire kapacitív képernyője csodaszép, de pl műkörömmel nem lehet kezelni, párom is csak kínszenvedéssel tud játszani rajta. Neki például tökéletes választás lenne egy ilyen szétcsúszós Androidos telefon.

Google+
süti beállítások módosítása