Nyereményjáték - Verseny!

Mivel nyár van és elég nagy az uborkaszezon, kitaláltuk, hogy egy versenyre hívunk Titeket, hogy napközben ne csak a burnouttal, a főnök hülyeségeivel és a nyaralásra várással kelljen foglalkozni. A Blog.hu-n elterjedt nyereményjátékok helyett, mi inkább úgy döntöttünk, hogy nem a vak szerencsére bízzuk az esélyeiteket, hanem rátok! Nem lesz semmilyen sorsolás, az nyer, aki a legjobban teljesít :) Lássuk mi az, amiben összemérhetitek az ügyességeteket másokkal:

A tegnapi VasárnAPP-ban bemutattuk a Drop  nevű játékot, ez lesz az, amiben minél jobb pontszámot kell elérni. Hogy minél nagyobb legyen az izgalom a vesernyen, 3 helyet is jutalmazunk, így nem csak egy ember, hanem több is ajándékhoz juthat. :)

 

 

 

A nyerteseket az alábbi tárgynyereményekkel díjazzuk:

A harmadik helyezett jutalma, egy Ator a legyőzhetetlen DVD és egy The Babe Team: Over there audio CD amiben egy posztert is találhat a szerencsés a lányokról. Öltözőszekrényt nem tudunk hozzá biztosítani, de reméljük dedikált helye lesz :)

 

 

 

A második helyezett jutalma, egy Android-os bögre, amiből reggelente nagyon finom teákat és kávékat lehet majd szürcsölgetni + hozzá 3 darab Nescafé strong csőkávé, hogy az első három nap reggeli rugása meglegyen. Hogy az érzékek és az elme a kávé elfogyasztása után is nyitott maradjon és a pontos bögre se érezze magát egyedül, a nyertes egy Dévényi Tibi bácsi mesél gyereknek c. posztpszichedelikus CD-t is magáénak tudhat. :)

 

 

Az első helyezett jutalma a HTC Desire nyomdokain lépkedve egy Dipping Desire csokoládé fondü, amiben csokit lehet olvasztani, aztán jól elhízni tőle (kreatívabb emberek grog-ot is csinálhatnak benne :) ) illetve egy Android cicás asztali kuka, ami tökéletes lesz a pizzaszélek, negrópapírok és egyéb kacatok tárolására :)

 

 

A verseny menete, jelentkezés, eredmények beküldése, nyeremények átvétele:

  • A versenyen bárki részt vehet (kivéve az Androlib.blog.hu egyik cikkíróját, PJS-t, mert Ő iszonyatosan jól játszik a Drop-pal, jelenlegi rekordja 5700 valamennyi :D)
  • A verseny 2010.08.02 8:00-tól, 2010.08.15 23:59-ig tart.
  • A versenyre jelentkezés módja: Hogy mindenki lássa, hogy hány emberrel kell szembeszállnia ezért like-olni kellene a Facebook oldalunkat itt azon belül pedig a verseny posztját. A like-ok számából kiderül, hogy hányan vagytok a ringben, reméhetőleg ez motiválóan fog hatni mindenkire :)
  • Az eredményeket fényképen kell postolni a Facebookos oldalunkra, így mindenki láthatja, hogy ki hol tart. Ha mondjuk pénteken postolsz egy eredményt, de szombaton jobbat érsz el, akkor postold be azt is nyugodtan, mindenkinél az utolsó legnagyobb eredmény fog számítani
  • A fényképekkel kapcsolatban néhány megkötés: Screenshotokat nem áll módunkban elfogadni úgyhogy mindenki külön fényképezőgéppel fényképezze le a kijelzőt. Átméretezni nem szükséges. Az összesítés után a nyertesek képeit külön bekérjük e-mailben is. Arra kérnénk mindenkit, hogy a képeket ne méretezzétek át, nem kell rajta birghtness-t és egyéb dolgokat állítani, jók lesznek úgy, ahogy vannak. (Amin úgy látjuk, hogy Photoshopból vagy egyéb szerkesztőből lett elmentve, érthető módon nem tudjuk elfogadni)
  • Az eredmények beküldési határideje 2010.08.15 23:59:59, eredményhirdetés: 2010.08.16-án. Az aktuális ranglistát Facebookon is és ebben a postban is nyomon lehet követni majd (ehhez persze az kell, hogy folyamatosan küldjétek a pontszámokat)
  • A nyereményeket egy közös találkozó során lenne célszerű átvenni, hogy kicsit beszélgethessünk is az Android rejtelmeiről, akinek persze ilyenre nincs ideje vagy akármi, megkaphatja máshogy is, ezt a verseny után majd tisztázzuk :)

 

A versenyhez sok sikert kívánunk Mindenkinek :)

A Drop-ot innen tudjátok leszedni:

 

 

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr872190021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2010.08.05. 21:01:51

Valami info, hogy köbö hány ponttól érdems egyáltalán reménykedni? :)

bio

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.05. 21:04:47

@bioLarzen: Elvileg mindenkinek tölteni kell Facebookra a pontjait, mert így lehet nevezni illetve jelezni, hogy ki, hol tart. Eddig senki nem töltött fel semmit, úgyhogy akár 1 ponttal is lehet indulni illetve nyerni :)

bioLarzen 2010.08.07. 14:47:52

Aha. Akkor sajna felejtős, mert nem vagyok a Facebookon - és csak ezért - remélem, nem sértelek meg titeket :D - nem fogok regelni.

Mondjuk, az eredményeimet elnézve, nem is nagy veszteség :D

bio

Google+
süti beállítások módosítása