A Samsung válasza az Ipod Touch-ra

2010.08.23. 09:39 pacska

Kiszivárgott képek bizonyítják, hogy a Samsung hamarosan piacra dobja (a pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudni) a saját multimédiás zenelejátszó izéjét (YP-MB2 kódnéven fut), ami válasz lehet az Apple Ipod Touch-ra.

Az előzetes specifikációi kísértetiesen hasonlítanak a Samsung Galaxy S-hez, persze telefon funkciók nélkül és butított kamerával:
- 4" Super AMOLED kijelző
- 1 GHz proci
- Wifi
- Bluetooth
- 3 MP kamera
- Android 2.1 oprendszer
- Android Market elérés

Ismerve a Samsung Galaxy S kiváló adottságait tény, hogy a kütyü fel tudja venni a versenyt az Apple médialejátszójával, a kérdés azonban az, hogy ki fogja megvenni, illetve szükség van-e még ezekre a multimédiás zenelejátszókra a jelenlegi okostelefon kínálat mellett?

[Via: Samsunghub]


Címkék: hírek samsung galaxy s

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr272240490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.23. 11:07:18

Szerintem, ha jó áron adják, lehet rá igény. Én például simán vennék egy iPod Touch-ot csak úgy játszani, ha olyan 25-30.000 Ft körül lenne a 8 gigás.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2010.08.23. 14:07:22

Éppen írni akartam, hogy sztem is túlhaladta a technika a dedikált zenelejátszókat (ahogy lassan a PNA-kat is), de ezek szerint mégis van, aki még hajlandó pénzt áldozni ilyen dologra.
Én úgy vagyok vele, hogy nekem minden egy helyen legyen, ne kelljen több cuccot magamnál hordani. Szóval a telefon tudjon mindent. (Főleg ilyenkor nyáron, amikor egy szál rövidujjúban mászkálok.)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.23. 14:57:15

Jah, ahogy Watt-nak, nekem sem kellene. Ott a jó kis Acer Liquidem, ha akarok játszok rajta, ha akarok telefonálok, navigálok, mp3-at hallgatok, vagy HD videót nézek (igen, mert azt is bírja, bibiiiii :D igaz csak 800*400-ban tudja megjeleníteni, de akkor is) a többi dologról meg nem is beszélve. Kicsit olyan nekem ez a Samus Yepp, mintha Apple termék lenne, ugyan is az Apple híres arról, hogy képes egy elavult technológiákat felvonultató középszerű készüléket felmutatni úgy, mintha azt az isten aznap reggel szarta volna.

Zorgó 2010.08.24. 08:35:01

@Tomi from Space: "mintha azt az isten aznap reggel szarta volna."
Egyrészt Isten nagy "I"!
Másrészt a blogolásnak vannak íratlan szabályai és ez a rész pont olyan, ami semmilyen kommentbe, semmilyen körülmények között nem elfogadható, sőt, az ilyet kellene NEKED moderálnod!
De sajnos téged így neveltek:-(
hogy ne legyél tekintettel mások hitére...
paraszt
(és most ne támadj vissza, hanem gondolkozz...)

epsilonx 2010.08.24. 13:07:05

( @Zorgó: Az isten szó egy köznév. Más kérdés, hogy a te hited szerint az egy tulajdonnév, és bizony NEKED kell elfogadnod azt, hogy nem mindenki hisz abban amiben te, illetve sokan MÁSBAN hisznek. Ha a te istenednek teszem azt Gábor lenne a neve, akkor jogos lenne a reklamációd, ha gábort olvastál volna, így kis "g" betűvel.

Más kérdés, hogy a keresztényeknél az istent Istennek hívják. Ettől még teljesen alaptalan a problémád, az isten szó ugyan úgy egy szimpla köznév.

Egyébként pedig nem csak a keresztény hit létezik, van még millió más vallás a világon, mindnek van egy rakás istene. Azzal, hogy ilyen csőlátású vagy, csak önmagadat minősíted. )

Ennek a Samsung kütyünek csak akkor van értelme, ha jóval olcsóbb lesz a telefonfunkciókkal ellátott hasonlóságokhoz képest. Minden csak az áron fog múlni, de attól félek, hogy pont ki fog csúszni a "belefér" kategóriában - még ha ez kissé szubjektív is.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.24. 19:32:17

@Tomi from Space: Persze, nekünk, a legkomolyabb high-end androidos telefonok birtokosainak nincs szüksége ilyen kütyükre. De ott van például a kedvesem, aki nem lóg állandóan a telefonján, van egy belépőszintű Nokiája ami neki tökéletesen megfelel: tud rajta telefonálni és SMS-t írni. Viszont időnként szereti elkunyizni tőlem a telefont egy félórás játék erejéig, amire luxus lenne neki venni külön egy Desirét vagy Galaxy S-t (telefonnak pedig nem kéne neki, mert a kapacitív kijelzővel nem boldogul műkörömmel az ember lánya, tehát napi használatra továbbra is a régi Nokiát választaná) de néhány tízezer forintot megérne a dolog.

Zorgó 2010.08.27. 08:39:16

@nehaiu: Neked nagyon komoly szövegértési problémáid vannak! Szerintem okoskodás helyett menj vissza tanulni még egy kicsit!
Azt is elolvastad, amire a komment vonatkozott??? Kétlem. Mert akkor nem magyaráznád a hülyeséget...
"mintha azt az isten aznap reggel szarta volna."

Google+
süti beállítások módosítása