Éljen az Android lock pattern

A Media Markt-ban jártunk délután, persze nekiestünk egyből a Galaxy S-nek, de nem jutottunk be a belsejébe a lock pattern miatt. Ahogy néztük nem mi voltunk az első próbálkozók, úgyhogy hagytuk is. Azért egy képet csináltunk, nem első, de századik :D (a nagyításhoz katt a képre, sajnos a kezem kicsit bemozdult és mivel nem akartuk magunkat kidobatni az üzletbő ipari kémkedésért, ezért több képet nem csináltunk :( )

 


Címkék: samsung galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr342287079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EvilHedgehog 2010.09.10. 20:51:58

A próbálkozók számánál, már csak az árcédula rosszabb...és csodálkoznak, hogy csak nyomkodni mennek hozzájuk az érdeklődők, a terméket meg megveszik egy olcsóbb kiskernél...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.10. 20:54:05

@EvilHedgehog: Hát igen, 150-ért nincs ajándékba... Ha kiskernél veszi az ember, meg még egy 7 colos pad is befér mellé a budgetbe, persze kínai, de akkor is...

gp 2010.09.10. 22:33:36

A minap mi is nézegettük a telókat a Media-ban barátnőmmel. A Galaxy S sajnos nem volt kint csak a szekrényeben :( Alapvetően a Galaxy S tudása tetszik, de a körítése nem (dizájn, nagy kijelző). Egyik haver épp egy S-t vett, a másik Wave-et. Nekem a Wave jobban bejött formailag, de Androiddal jobban bejött volna :)) Eleddig a Legend-em tudása többet ér, mint a Wave szép kijelzője és rendszere.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2010.09.11. 09:25:27

A budaörsi Auchan-ban egy kisebb pulthoz raktak ki 3 db-t, és tettek mellé egy embert is, ott lehetett nyomkodni. (Bár 2 már le volt merülve, mert tápjuk nincs, tehát este már kicsi az esély, hogy működnek.) Kipróbáltam, hát, picit gyorsabb a Pulse-omnál. :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.11. 09:42:36

Durva egyébként, hogy a Media-ban 150 ezer forint egy ilyen PDA. Tegnap vettem egy 1,5 terrás külső vinyót, előtte benéztem MM-ba, hogy hátha van ott is valami jó, 1 terrás volt 20 ezerért, a 1,5 terrások már a csillagos égben voltak. Érthetetlen, hogy hogy éri így meg Nekik, bár biztos, hogy az a pár hülye aki nem néz szét vásárlás előtt a neten, ott veszi meg amit akar, így képes fennmaradni egy ennyire rossz árfekvésű cég :\ Nem is tudom mi a másik, ami így működik... :)

Google+
süti beállítások módosítása