Megújult a Google Translate

2011.01.13. 11:28 pacska

Nem csak szebb és használhatóbb kinézetet kapott, de egy elég komoly funkcióval bővült a címben szereplő app, adta hírül tegnap a hivatalos Google blog

Bekerült a funkciók közé az alfa állapotban lévő Conversation Mode, ami egy nagyon hasznos kis funkció lehet majd a jövőben. Nem csinál mást, mint lefordítja a kívánt nyelvre az általunk felmondott szöveget és hangosan kimondja azt, majd pedig lehetőségünk van a választ visszafordítani az eredeti nyelvre is. Ez nagyon hasznos lehet például utazásoknál, (teszem azt, ha Spanyolországban vagyunk, de csak angolul beszélünk).

Mint említettem egyelőre alfa állapotban van az új funkció (angol-spanyol nyelvet képes kezelni), de szerintem egy nagyon hasznos program. Marketről ingyenesen tölthető, Android 2.1-es rendszertől használható.

Ízelítő videó:

 

Címkék: google hírek újdonság alkalmazások translate

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr892580801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2011.01.13. 12:29:12

Ez még a bakik ellenére is félelmetes!
Úgy mellesleg a Marketben mióta (és miért :) ) vannak magyar kategóriamegnevezések? Nem olvastam erről sehol semmit.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.01.13. 12:54:42

Tényleg nem rossz, kár hogy nem tudok spanyolul hogy leteszteljem :)

Várós még a Word Lens is, ez valami egészen hihetetlen: questvisual.com/

Google+
süti beállítások módosítása