Go Android

2011.03.11. 17:40 readya

Jó hírekkel tudunk szolgálni Market ügyben. Bár ez nyilván nem egyik napról a másikra fog történni, mégis azt jelzi, hogy nagyon komoly potenciál lakozik még az Android Marketben. A Scoreloop bejelentette a Go Android partner programot, amely arra hivatott, hogy segítse az iOS alkalmazások és játékok portolását Android-ra.

We launched the ‘Go Android’ Program earlier this year to help developers who don’t have the time to deal with the development, legal, admin and market experience necessary to launch on a new platform

Sok fejlesztőt érdekel az Android platform, de nem mindenki bír elegendő munkaerővel (esetleg tudással) ahhoz, hogy a portolást meg is tudja valósítani. Ebben segít a Go Android partner program.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbb segítséget megkapják a fejlesztők, egy saját SDK-t is rendelkezésre bocsájt számukra a Scoreloop. A fejlesztők itt tudnak érdeklődni. S hogy miért is írtam erről? Mert ez azt jelenti, hogy még több és jobb app érkezik a következő időszakban Androidra. Márpedig azt hiszem ez belefér a jó hír kategóriába. Már csak a fizetős Market elérésre lenne szükség Magyarországon is és számomra teljes lesz az élmény.

via androidcentral.com


Címkék: hírek readya go android scoreloop

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr472731070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.03.11. 19:03:08

Közbe googleék sem ücsörögnek a babérjaikon. El kezdtek fejleszteni egy platform független futtatói környezet, amin keresztül iphone és Win mobilokon is lehet majd a későbbiekben futtatni androidos alkalmazásokat.

bioLarzen 2011.03.12. 16:42:34

A Scoreloop több játékát is szerettem/szeretem. Go Android!

bio

Google+
süti beállítások módosítása