ZTE Libra - a ZTE Blade utódja

2011.05.01. 15:35 readya

Kezünkbe kaptuk a ZTE Blade utódját, a ZTE Librát. A leírást úgy kezeljétek, hogy ez nem boltba kerülő készülék, hanem egy prototípus! Rögtön az elején le kell szögeznem, hogy a ZTE kizárólag designt fejlesztett, szóval nagy dolgokat ne várjatok. A telefonon Froyo fut gyárilag, bár igazából ebben sem különbözik a Blade-től, hiszen azon is elérhető illetve elérhető lesz bizonyos verziókra hamarosan.

Ebben a készülékben is Qualcomm MSM7227 600 MHz ARM 11 processzor van és Adreno 200 grafikus mag teljesít szolgálatot. Ugyanúgy b/g Wi-Fi-hez van szerencsénk, 512MB RAM és így tovább. Akit bővebben érdekel, olvassa el a Blade leírását, mert ez a telefon belül ugyanaz. Legalábbis én nem találtam különbséget. Sőt, magáról is azt mondja, hogy ZTE Blade. Ha fogadnom kellene, sokat tennék arra, hogy a szoftvere is konkrétan ugyanaz a kettőnek.

A Quadrant érték 400 felett van valamivel illetve a gyárilag telepített Froyonak köszönhetően van app2sd. Sokat nem tudok írni a készülékről. Minden igaz rá, ami a Blade-re, a rendszer pedig egy teljesen alap, gyári Froyo. Blade helyett nem ajánlom, hiszen a kettő ugyanaz belül. Ellenben aki Blade-et szeretne vásárolni, de már nem lesz kapható, az majd megvásárolhatja Libra néven. :) Tényleg ragozhatnám még oldalakon át, de azt javaslom olvassa el a Blade tesztet, aki nem ismeri illetve vegye hozzá, hogy ezen már Froyo van.


Címkék: teszt readya zte libra

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr152866243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.05.01. 17:08:18

Külsőleg mik a különbségek? Méretben például, vagy anyaghasználatban. A Blade érdekes telefon, bennem van egy kettősség ezzel kapcsolatban, mert specifikációja alapján nem lenne rossz középkategóriásnak a telefon, de pl. a telenornál ugyanannyiba kerül, mint az Ace, ami nem reális. Kíváncsi vagyok az ára hogyan alakul majd ennek a készüléknek, mindenesetre a Froyo előrelépés.

readya 2011.05.01. 17:27:04

@pantomimes: Ott a kép :D A kameránál hátul csak egy lyuk van, a Blade-nél design volt. Más elől a gombok formája és oldalt rövidebb a hangerőszabályzó fém színű gomb. Kb. ennyi. A műanyag borítás 99,9%, hogy ugyanabból az anyagból van.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.05.01. 21:11:56

@readya: kicsit olyan Desire formája van, ha az ár nem változik és a kijelzős problémákat orvosolták, akkor nem is rossz vétel. A Blade-re is mondják már a hivatalos Froyot, de van egy olyan tippem, hogy a ZTE már nem fog sokat foglalkozni vele.

Krinyo 2011.05.02. 08:20:58

Jonni fog a hivatalos froyo, a gorogok is most kaptak meg a napokban, szerintem a T is teszteli mar, biztosan hamarosan kozze is teszik. Egyben varhatoan konvertaljak is a keszuleket masodik generacios szoftverkornyezetre. Mondjuk sokat nem varnek a hivatalostol, mert nem hivatalosban sokkal finomabb dolgok is elerhetoek mar.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.05.02. 09:20:35

@Krinyo: mi az a második generációs szoftverkörnyezet? Ezzel javítanak valamit?

Krinyo 2011.05.02. 09:47:09

Allitolag engedelyezi a HSUPA-t, amit tud a keszulek, de eddig nem volt aktiv - hianyolom is -, meg a rendszer alapjait szabja at teljesen, ugyhogy a korabbi fozott romok nem hasznalhatok.

Google+
süti beállítások módosítása