Három a magyar igazság

És egy a ráadás, ahogy szokták mondani, de ezesetben a ráadásról lemaradunk. Nem baj, anélkül is 3 új,  magyar fejlesztésű appot tehetünk fel a PDA-nkra és szórakozhatunk velük kedvünkre.

Az első app a NyanCat Game, ami a nemrég meme sorba került NyanCat videóból pattant ki Mészáros "Butcher" Gábornak hála, aki régebben az Itt a piros hol a piros játék fejlesztőjeként is feltűnt már itt a blogon. A NyanCat game igen egyszerű, de annál szórakoztatóbb játék és aki szereti a meme-ek világát, annak egyértelműen kötelező darabbá válik azonnal (mint ahogy azzá vált már majdnem 50 ezer embernek 9 nap alatt, ami lássuk be nem semmi, Gábor a market.android.com-on a Top free in arcade & action kategóriában a 14. helyen szerepel jelenleg, amihez ezúton szeretnénk gratulálni :) ). A játékban a videóból megismert zenére kell NyanCattel gyűjteni a csillagokat és menekülni a gonosz felhők elől. Máú. Aki nem tudná miről van szó, annak itt a NyanCat Super Extended Version, bő 1 órában. Mit is mondhatnék? Problem? ;>
 

 

A következő magyar fejlesztésű játék a Don't mind the Mine, amit a Humble Engineering csapata készített és a régről ismert Aknakereső fordított változata (aki esetleg MSN-en szokott párban játszani, onnan ismerheti). Itt a cél az aknák kikerülése helyet azok felderítése a megszokott szabályok szerint (amiket én mire megértettem általában, addigra el is felejtettem). Az app-ban számos pálya van és lehetőségünk van a badge-ek gyűjtésére is, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot és a gyűjtögetős életmódra szakosodott kockák is kiélhetik vágyaikat benne. A játék ad-supported, de a Mérnök Fiúknak hála az első 100 Androlib-es letöltő a DP-ANLIB-QLQU3 kód segítségével eltüntetheti a reklámokat. Amik nagyon tetszett nekünk benne, azok kreatív menük, végre nem new gamezni és quittelnünk kell. Egyelőre 500 alatt van a letöltések száma, reméljük ez hamarosan több ezer fölé nő :)

 

 

A harmadik mai magyar app a Funzine Budapest. Mivel annyira dinamikus promó szöveget kaptunk mellé, hogy jobbat írni sem tudnék, ezért álljon itt az, az app leírásaként: "A FUNZINE Média ismét egy izgalmas újdonsággal bővítette portfólióját! Budapest legfrissebb programajánlója már mobilon is elérhető! A FUNZINE a magyar programajánlók közül elsőként mutatja be iPhone és Android telefonokra készült mobil alkalmazását a Mito fejlesztésében. Naponta frissül a programkínálat, a helyszínek (szórakozóhelyek, éttermek, mozik, üzletek, galériák, stb.) egyedülállóan széles adatbázisa, interaktív térkép és felhasználóbarát, angol nyelvű kezelőfelület – ezt kínálja a FUNZINE Budapest mobilon." És igen, ezek után mit is mondhatnék, szedjétek, vigyétek, aztán irány szórni a pénzt!

 

 


Címkék: játék magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr672889549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lescol 2011.05.09. 12:41:24

Szerintem a Cirka messze jobb a Fuzine-nél.
Áttekinthetőbb, több programot tartalmaz.
A frissités óta viszont nem működik nálam. Amint helyrejön, továbbra is csak azt használom.

Hasonló adatbázissal viszont a Fuzine verné az összeset.

Google+
süti beállítások módosítása