Breaking News - BS Player a Marketben.

2011.07.27. 07:44 Darkcomet

 Kb. ennyi lenne a hír. :-) De azért egy kicsit bővebben is. Olyan két napja találtam rá a marketben a  windowsos körökben méltán népszerű multimédia lejátszóra. Mivel a VLC Player project befuccsolt, legalább is semmi konkrét hír sincs róla mostanában, az Mplayer pedig megmaradt egy kezdeti csonk formájában, személy szerint igen csak megörültem a BS Playernek, mivel mindegyik lejátszóval van valami kisebb-nagyobb nyűgöm. Két napos tesztelgetés után határozottan állítom, hogy szinte mindent lejátszik. Az őskövület Divix3-4-5-től a különböző Xvideken át, a nagy felbontású videókig mindennel megbirkózik. Utóbbiaknál annyi a probléma csak, hogy az aac hangot át kell rakni valami másik formátumba (ac3, mp3), de utána kellemes sebességgel jeleníti meg.  A beállítása pofon egyszerű, nincs túlbonyolítva, egy idomított csimpánz is megbirkózik  vele. Ami külön öröm számomra, hogy nem kezd el kutakodni a telefonon fellelhető videó fájlok után, hanem direkt módon a felhasználó tudja megmutatni neki, milyen állománnyal próbálkozzon.    

 
English (auto-detected) » Hungarian

 

 

 
English (auto-detected) » Hungarian

 
 
English (auto-detected) » Hungarian

 
 
English (auto-detected) » Hungarian

 
 
English (auto-detected) » Hungarian

 

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr383103237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabeee 2011.07.27. 08:33:14

LOL, van még, aki windows alatt bs playert használ? Régen tényleg baromi jó volt, kb amíg meg nem jelent a vlc 0.9...

Darkcomet 2011.07.27. 09:06:16

@Csabeee: Lévén, hogy Debian felhasználó vagyok, gőzöm sincs, ki mit használ windowson. :-) 2005-ben még menő volt a BS Player, annak ellenére, hogy akkor tájt vált fizetőssé. Én már akkor is VLC playert használtam. Debian alatt Mplayert használok SMplayer GUI-val, mivel a VLC alatt nem müxik nálam a vdpau.

waccamár 2011.07.27. 09:55:51

@Csabeee: Nekem semmi bajom nincs vele, mindent lejátszik amit akarok. Amiatt LOL-ozni pedig hogy ki milyen programot használ, hát...

uzrksghfskbuzs (törölt) 2011.07.27. 12:19:00

@Csabeee: LOL, van aki még IE-t használ böngészésre?

VAN! (Sajnos.)

Google+
süti beállítások módosítása