Buildings - bóklászó app az építészet szerelmeseinek

2011.08.22. 14:42 Yarner

A napokban jelent meg a Marketen a Buildings nevű app, mely a www.openbuildings.com közösségi építészeti enciklopédia Androidos alkalmazása. Az app a weblap teljes, jelenleg több mint 40 000 épületből álló adatbázisát teszi elérhetővé, a mobil alkalmazástól elvárható elvárható extrákkal.

 

 

Az épületek közötti szabad böngészés, vagy kulcsszó szerinti keresés közben a mobil pozíciójához képest a program kiírja ez egyes épületek távolságát és iránytűvel azt is megmutatja, éppen merre vannak, valamint a Google Navigationön keresztül rögtön útbaigazítást is kérhetünk, merre induljunk el. Ha regisztrálunk az openbuildingsen (facebook-bekötéssel is lehetséges), az épületeket kommentálni is lehet, vagy éppen feltölthetjük a róla készült jobban sikerült fényképeinket. Sajnos új épületeket hozzáadni az appon keresztül még nem lehet, ezt csak a honlapon át tehetjük meg, de ha valaki kicsit is rákattan a témára ez biztosan nem fogja visszatartani: a Buildings ugyanis Budapestet elég alaposan (ha nem is teljesen) lefedi, de a vidéken található magyar építészeti remekekből nagyon keveset ismer, így aztán bőven van még mit megismertetni a világgal.
 

   Market link

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr353171176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása