Sziget 2011 app statisztika

Ahogy még augusztus elején írtam róla, a Sziget fesztivál (és a Volt, Szaund és Hegyalja) programjait egy már új, a Canecom Kft. által fejlesztett alkalmazással böngészhettük. A Sziget évről-évre megjelentet statisztikákat arról, hogy hány vekni kenyér fogyott, mennyi sört ittak meg a szigetlakók és hány embernek lett bibis az ujja. Most nézzük meg, hogy milyen számadatokkal zárt a 2011-es Sziget app:

Az esemény alatt, a napi közel 10 000 látogató mintegy 550 000 oldalt tekintett meg. A legtöbben Magyarországról és Hollandiából használták a szolgáltatást, de voltak látogatók Dél-Afrikától Bahrein-ig, akik onnan böngészték az eseményeket. A szolgáltatás 66 különböző ország fesztiválozóinak könnyítette meg a napjait a Szigeten. Az okostelefonok versenyében szinte holtverseny alakult ki, az iPhone alkalmazás közel 36.000, míg az Android alkalmazás 35.000 összesített napi egyedi látogatóval zárta a fesztivált.

Ahhoz képest, hogy múlt évben még eléggé gyerekcipőben járt a Sziget androidos támogatottsága, erre az évre sikerült gatyába rázni és egy használható Sziget appal felvértezni a fesztiválozni vágyókat. (számomra is hasznos volt, amikor elsősegély sátort kellett keresni, bár oda sose jutottam el végül, mert egy Hubertus akció elfelejtette velem a vaskorlát okozta fájdalmakat...). Az ilyen jellegű fejlesztések egyébként azért is érdekesek, mert a felhasználóik számát erősen meghatározza a az adott eseményt látogatók száma, úgyhogy a siker sok esetben nem a letöltők és felhasználók számában mérhető, hanem a felhasználói elégedettségben, ami idén 10/10-es volt :).


Címkék: fesztivál sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr363192728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása