Ice Cream Sandwich - videó és bejelentés

2011.09.29. 08:17 pacska

Eric Schmidt elkottyantotta már korábban, hogy október-november környékén érkezik az Ice Cream Sandwich (tobábbiakban ICS) elnevezésű új Android rendszer. Ezzel kapcsolatban két dolog van amit megosztanék veletek.

Az egyik egy videó, ami elég érdekes, sőt a sztori ami övezi pedig még érdekesebb. Állítólag egy srác e-bay-en keresztül vásárolt egy Nexus S készüléket. Amint megkapta és elindult a kütyü, elállt a lélegzete, ugyanis állítása szerint a legfrissebb Android futott rajta. Persze ez könnyen lehet kamu is, mindenesetre érdekes.

Update: a sztori tovább bonyolódik. A tulajdonos állítása szerint a Google távolról törölt mindent a készülékről és ezzel pontot is tett az ügy végére. Több, mint valószínű, hogy az ICS-ről készült videó nem kamu.

A másik dolog ami érdekes lehet az nem más, mint egy Samsung event (október 11.), nevezetesen az Unpacked 2011. Azt ugye már tudjuk, hogy a következő Google készüléket is a Samsung gyártja, tehát minden adott ahhoz, hogy itt jelentsék be az új Google telefont, illetve az ICS-et. Izgalmas hetek elé nézünk tehát, jövő héten új iPhone bejelentés, azt követően pedig (remélhetőleg) új Android. 

 

[VIA Engadget]


Címkék: google hírek samsung android ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr943264277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lOc (a pasztafáriánus) 2011.09.29. 09:14:23

Mindenesetre a mindenesetre egy szó.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.09.29. 09:29:51

Nagyon szép. Ha valami külsős ROM lenne, azt azért az engadgeten remélhetőleg kiszúrták volna már.
Több dolog is egészen új megközelítsébe került a homescreenen, komoly változások történtek - ehhez képest a 2.1-2.3 közötti külcsínbeli változások teljesen mellékesnek tűnnek.

Mindenesetre (:-)) ez az e-bayes sztori nagyon vicces: az almások kocsmában felejtik a tesztkészüléket, a robotosok meg eladják? :-DD

Ez valami médiahack lehet, esélyes, hogy be akart valamit dobni a gugli most, hogy jövő héten jön az ötös almafon. (Amúgy a Google simán le tudja nyomozni, ki volt az eladó - a vásárló google fiókján keresztül kb. mindent tudhatnak róla...)

EvilHedgehog 2011.09.29. 09:51:17

Neee...a notification bar miért ilyen??? NE!!!!

meglivorn 2011.09.29. 16:03:18

csak a kötelező rutin nyavajgásom miatt:
"És SGSre mikor jön kiii?" ^^°

bioLarzen 2011.09.29. 21:39:50

Kíváncsian várom, mikor jön az első, speciálisan a magyar piacra gyártott android-verzió, mondjuk az Android Somlói Galuska.

bio

bioLarzen 2011.09.29. 21:41:22

"Amint megkapta és elindult a kütyü, elállt a lélegzete, ugyanis állítása szerint a legfrissebb Android futott rajta. Persze ez könnyen lehet kamu is, mindenesetre érdekes."

Úgy látszik, mostanában ez a trendi - az új iPhone-verziók is mindig valahogy ottfelejtődnek véletlenül a hivatalos bemutató előtt egy pubban vagy étteremben...

bio

bioLarzen 2011.09.29. 21:45:05

@EvilHedgehog: Miért, te látsz notification bart? Én csak egy google keresőt meg egy mikrofon-ikont látok ott...

bio

Google+
süti beállítások módosítása