Androlib design verseny - Az új layout a Ti kezetekben! :)

Anno volt egy szavazásunk, amiben azt kérdeztük Tőletek, hogy szeretnétek-e, hogy 2 év után megújuljon az Androlib. A szavazáson egyértelmű, 71%-os többség alakult ki a megújulás mellett. Sokat tanakodtunk, hogy hogy fogjunk hozzá, hiszen a design mint olyan nagyon szubjektív dolog, mindenkinek más struktúra, színek tetszenek. Ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve arra gondoltunk, hogy ahelyett, hogy csinálunk egy designt és remegve várjuk azt, hogy tetszeni fog-e Nektek vagy sem, inkább a Ti kezetekbe adjuk az oldal új kinézetének sorsát ezért

MEGHIRDERTJÜK AZ ANDROLIB DESIGN CONTEST-et


A feladat nem más, mint megalkotni az Androlib.blog.hu új kinézetét, layout-ját. A beérkezett pályaműveket egy posztban az olvasók elé tárjuk, akik megszavazhatják, hogy melyik designnal menjen tovább a blog.

A versenybe kétféle tervvel lehet nevezni:

  • .PSD vagy egyéb, layer-orientált formátumban - ez inkább a grafikusoknak kedvez.
  • komplett .CSS és .HTML + grafika designnal, ami együtt működik a blog.hu motorjával

Aki nem ismeri a blog.hu-s blogok felépítését, hozzon nyugodtan létre egy blogot és az Adminon belül a  Megjelenítés menüpont alatt meg tudja nézni, hogy hogyan is épül fel egy ilyen blog layout-ja.

Formai megkötések:

  • A posztoknak minimum 600px széles boxot kell hagyni
  • Legyen banner
  • Az oldalsáv minimum 280 pixel széles legyen.
  • 1280*1024-es felbontásra legyen optimalizálva

 

A nevezés ezzel a poszttal veszi kezdetét, a jelentkezési határidő: 2012. március 19.

A beérkezett munkákat háromféle formátumban várjuk (mailto: androlib.blog.hu@gmail.com):

  • .jpg vagy .psd vagy egyéb layer-es formátum
  • .css + .html  + image-ek, amiket könnyen tudunk blog.hu-s környezetbe illeszteni
  • egyéni blog.hu-s oldalra feltöltve, ahol meg is tudjuk nyomogatni

A beérkezett pályaműveket ezután egy posztba tesszük, ahol 2 hétig lehet szavazni az új design-ra, aminek nyertesét utána napokon belül élesítjük.

A győztes layout-ja minimum 1 évig fogja díszíteni és éltetni a blogot (a készítője neve pedig a láblécben hirdetni a készítőt :) ), úgyhogy a nyeremény minimum 1 millió letöltés és számos Index.hu címlap, a győztes layout-jával. Megpróbálunk néhány céggel is egyezkedni, hátha be tudunk szerezni addig egy tárgynyereményt is :)

A nevezőknek sok sikert és jó munkálatokat kívánunk, ha bárminemű kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan itt a posztban.

(Azért, hogy a verseny ésszerű és tényleg életszerű legyen, csak akkor tudjuk megszavaztatni, ha legalább 5 pályamű érkezik. Az ezzel kapcsolatos megértéseteket köszönjük. Ha nem érkezik minimum 5 pályamű, akkor jobb híjján mi készítjük el a designt, úgyhogy csapjatok a Photoshoppok közé! :) )


Címkék: design verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr184210255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása