Six Guns

2012.03.18. 10:49 Való

Immár Androidon is elérhetővé vált a Gameloft Six Guns című western játéka. Főszereplőnk afféle névtelen hős aki, megbízásokat vállal pénzért szerte a vidéken. A grafika szépre sikerült jó hangulatot ad ehhez a „oda megyek ahova szeretnék és azt csinálok amit akarok játékmenethez” A bejárható terület egyébként elég nagy, Arizóna és Oregon két külön térképen helyezkedik el, előbbiben kezdhetünk el tevékenykedni telepítés és indítás után.

Amint belépünk már karakterünk fogad minket, semmi főmenü vagy ilyesmi.  Egy rövid bevezető rész következik, ahol elmagyarázzák nekünk, hogyan működik az irányítás, ökölharc, fegyver párbaj, lovaglás, küldetés rendszer. Rengeteg missziót hajthatunk végre, ezekkel tudunk pénzt szerezni és tárgyakat feloldani. Ezek nem túl fantáziadúsak sajnos, általában pár rossz fiút kell hidegre tennünk, vagy adott ideig megvédenünk egy helyet a hullámokban érkező banditák vagy élőhalottak seregeitől. Bizony ám, zombi, szellem és vámpír ellenfelekkel is találkozhatunk(úgy látszik a Gameloftnál valamivel fel akarták turbózni a klasszikus western miliőt.
Találkoztam egy buggal ami remélhetőleg csak nálam jelentkezett, vagy nagyon gyorsan javítják. Az irányítás néha egyszerűen beragad és a kurzor aktuális irányába elkezd szaladni főhősünk 5-10 másodpercig.
A Six Guns egyébként ingyen tölthető le Play Store-ból, mivel úgynevezett micropayment rendszerre épül, melynek az a lényege, hogy az alapjátékot ingyen kapod, de játékon belül, ha gyorsan szeretnél haladni és tényleg ütős cuccokat szerezni, akkor igazi pénzért könnyedén hozzájuthatsz bármihez. A Six Gunst a nélkül is végig lehet vinni, hogy egy fillért költenénk, de jóval nehezebb lesz és elég idegesítő egy idő után.


 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr134323426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.18. 12:15:13

Tegyük hozzá, hogy az a Gameloft, aminek a magyar PR-ja, a Lewis PR, a lehető leghitványabb ügynökség Magyarországon, de megkockáztatom azt is, hogy európai szinten is....

Gordy 2012.03.18. 12:31:23

Tipikus "vegyél újabb, erősebb, jobb telefont" játék, hiába lenne elég rá a telefon hardverileg, akkor sem telepíthető rá, mivel nem "hááááádéééés" a kijelzője, csak hvga...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.18. 12:32:20

@Gordy: próbáld meg a Frontline Commando-t. Ugyan ez, csak napjainkban :) És megkockáztatom, hogy a grafikája is jobb :)

Darkcomet 2012.03.19. 06:53:42

Azt sem árt megegyezni, hogy a marketről csak a játék motorját lehet letölteni, utána még 250 MiB-et kell lehúzni. Amúgy nekem nem tetszett ez a játék, számomra hamar idegesítővé váltak az egyhangú küldetések. Olyan két órás cseszegetés után le is töröltem.

Való 2012.03.19. 09:50:07

Azért nem tettem hozzá, hogy mennyit tölt le, mert az készülék függő a felbontáshoz méri a textúrák nagyságát stb...Nekem majdnem 400mb-ot töltött le.

Kristóf Rutkovszki 2014.06.23. 20:24:59

nah ember én concorde tab one-n játszok google play áruházból leszedhető nekem 623mb-t kóstált de ez tabletten van hoki telókal vagy kicsi képpernyősökkel ne is próbáljátok én valódi pénz nélkül viszem és néha nehéz, de ha akkora béna vagy h a legegyszerübb feladatokat nem birod megcsinálni akk meg se próbáld ezeknek a blood an glory-t ajánlom néha énis gondolkodtam de nagyrészben könnyű

Google+
süti beállítások módosítása