Megint vicces kedvében a Google

2012.04.01. 10:00 Való

Remélhetőleg olvasnak minket olyanok is akik, láttak vagy esetleg használták a Nintendo NES néven ismert konzolját. A 80-as évek 8-bites csodájára sokan már csak akkor gondolnak, ha nosztalgiázni támad kedvük. A Google viszont ismét egy nagyot húzott! 

8-bitre költözteti ugyanis a Google Maps szolgáltatását, hogy a számos NES felhasználó is élvezhesse annak minden előnyét. A használat természetesen nagyon egyszerű lesz, szimplán behelyezzük a kazettát a foglalatba, aztán bekapcsoljuk a masinát. Azonban a technika ördöge néha megtréfálhat minket! A keresőcég viszont mindenre gondolt, így mellékelt egy használati utasítást erre az esetre:

"Amennyiben a képernyő hibásan jelenne meg nincs más dolgunk mint kivenni a kazettát, annak alsó(a készülékbe helyezett részét) erősen végigfújni, ezzel megtisztítva azt a problémát okozó szennyeződésektől."

Aki ki szeretné próbálni a 8-bites változatot, de nincs a háztartásában NES konzol annak sem kell csüggednie, hiszen a grafikai megvalósítást láthatja, ha a Google Térképek oldalán a Küldetés fülre kattint. A videóhoz mindenkinek jó szórakozást kívánok!

 


Címkék: google maps nintendo 8 bit

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr274352997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása