[Árfigyelő] - óriási akciókkal támad a Vodafone (nem)

2012.06.04. 20:30 Hrobert

Június első hétfője "akciós" Vodafone árlistát hozott, a vörösöknél ugyan több áremelkedés is történt, és az új készülékeket is már múlt héten bevezették, de nézzük mit kínálnak.

Money_Android.jpg

Az LG alsókategóriás üdvöskéje, a Stevee által tesztelt L3 például kiemelt ajánlatba került, ami annyit tesz, hogy a múltheti árakhoz képest Vip-kategóriás előfizetéssel most 1 forintért elvihető, a korábbi 4990 forintos árral szemben. 

Csökkent a Motorola Defy Mini ára is, igaz csak a Top S kategóriában, így most 1 Ft-ért teheti magáévá akárki, múlt héten ugyanezért még 12 990 jó magyar valutát kellett letétbe helyezni a boltban. 

A Sony Ericsson egyik utolsó szerelemgyereke, az ICS-re váró Xperia Mini Pro szintén a Top S kategóriás árából dobott le egy tizest, ezzel 9990 forintra csökkent.

Az ugyanebből a családfából eredeztethető vékonyka Xperia Ray azonban felszedett az árára, Top S kategóriában 29 990 Ft-ra emelkedett, ami konkrétan a múlt heti ár duplája, eggyel feljebb, a Top M kategóriában pedig 4990 forintra hízott, holott múlt héten 1 ft-ért is vihették. Elképzelhető, hogy az akciós ár miatt túlságosan is kapós lett a készülék, ezért az emelés, mivel a webshopban átmeneti készlethiányt jeleznek. 

Samsung Galaxy Y belépőkategóriás apróságával is hasonlót léptek, itt a Vip-kategóriás ár emelkedett 9990 Ft-ra. Itt ugyanaz lehet a helyzet, webshopon szintén nem elérhető jelenleg. 


Címkék: samsung motorola sony ericsson vodafone lg árlista árfigyelő

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr374565506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása