Androlib kickstart, csak úgy magyarosan

A Világban egyre több olyan dolog van, ami az Androidhoz kapcsolódik és sok embert érdekel. Tabletek, kiegészítők, smart TV kreáló kütyük, gadget-ek. A kommentekből és a hozzánk érkezett levelekből egyre jobban látszik, hogy ezeket a termékeket szívesen megvásárolnátok, de nem meritek, mert nincs támpontotok hozzá és bár 10-20 ezer forintos költségekről van szó, mégis nagy befektetés, ha utána az ablakon kell kidobni, mert kiderül, hogy használhatatlan.

 

 

Ezt egyszerű módon lehet orvosolni, mégpedig úgy, hogy veszünk belőle egy-egy darabot és leteszteljük (írásban és videóban), aztán megmondjuk róla Nektek a véleményünket. Igen ám, de ezer ilyen dolog van, és mivel hirdetőink nincsenek, a zsebpénzünk kevés, ámde a hitelünk magas, ezért sok esetben mi sem tudjuk magunknak megengedni ezeket a tételeket, pedig nagyon szívesen lecsapnánk rájuk, sőt mi több, tesztelnénk és megosztanánk Veletek a tapasztalatainkat.

Arra gondoltunk, hogy egy Kickstarter-alapú megoldás segíthetne a dolgon (megszavazhatjátok, hogy mi az, amiről tesztet szeretnétek látni, aztán arra közösen összedobjuk a pénzt, ergó fejenként 50-100 forintból meglátjuk, hogy tényleg megéri-e az adott termék a 10-20 ezer forintos befektetést), aztán ha igen, akkor nyugodt szívvel rendelhet mindenki, ha nem, akkor csak ennyi volt a tanulópénz.

Mivel a Kikcstarter magyar úriembereknek és úrhölgyeknek nem elérhető, ezért maradna a PayPal-os megoldás és a blogon lévő szavazás, de első körben kérdés, hogy Titeket érdekelne-e egy ilyen koncepció és ha beindítjuk, akkor szavaznátok-e illetve beleadnátok-e projectenként azt az 50 forintot?

 

 

Ha úgy látjuk, hogy már használható számú ember szavaz igennel, akkor elindítjuk az első projectet egy tablet PC személyében. A fizetési mód pedig lehet PayPal, egyenesen a blog számlájára vagy banki átutalás. A szavazatotokat előre is köszönjük!

 

 


Címkék: kommuna

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr844569510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paha · http://paha.blogspot.com/ 2012.06.06. 16:29:49

Úgy lenne az igazi, ha az összedobott és tesztelt eszközt utána kisorsolnátok az "adakozók" között. Vagy mi a tervetek velük?

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.06.06. 16:40:16

@paha: Terveink szerint beteg gyerekeket támogató alapítványoknak ajánlottuk volna fel őket, így kórházakba és egyéb olyan intézményekbe jutottak volna el, ahol nagy hasznukat veszik a kicsik és boldog órákat szerezhetnek vele maguknak, de gondolom Te jobban szeretnéd, ha ki lenne sorsolva.

paha · http://paha.blogspot.com/ 2012.06.06. 17:06:23

@Tomi from Space: lehet, hogy figyelmetlen voltam, de az írásból nem derült ki számomra az, hogy felajánlanátok. Ez sokkal jobb ötlet, mint a sorsolás, úgyhogy rosszul gondolod...

Emmet Ray 2012.06.07. 00:30:51

Nekem tetszik az ötlet! Előtte kicsit tanulmányozzátok a PayPalt, az ideálisan belőtt hozzájárulás miatt, mert kis összegeknél nagy a levonás.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.06.07. 10:30:17

@Emmet Ray: Köszi, ezt nem is tudtam :) Megnézzük! :)

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.06.07. 15:21:23

Nekem tetszik az ötlet, esetleg a támogatók listáját is közzé lehetne tenni. Illetve átutalást is engedni mert annak kisebb a költsége mint a paypal-nak.
Én is egy ilyen teszt blogot írogatok azokból a cuccokból amiket már vásárolgattam, vagy kaptam tesztelésre (esetleg a tesztet küldték be).
Drágább cuccnál még fontosabb hogy megéri-e megvenni. Nálam sajnos komolyabb cucc nem fér bele.
Ha esetleg nem sikerül megvalósítanotok mert nem jön össze a pénz, akkor még mindig járható út hogy ha van magyarországi forgalmazó, akkor felkeresitek. Vagy egy olyan blog olvasót kell találni aki esetleg már megvette és kölcsönadná nektek is tesztelni.
A cikkben tényleg nincs benne hogy a vásárolt cuccot felajánlanátok.

Google+
süti beállítások módosítása