Jövő csütörtöktől malackodhatunk

2012.09.18. 13:45 Yarner

A Rovio már korábban elkezdte belengetni, hogy készül valamire, egy ideje tudjatjuk, hogy "Something PIG is coming", ezt az alábbi filmben is érzékeltette:

Most viszont megérkezett a hivatalos trailer, és a kiadási dátum, végre megtudhatjuk, konkrétabban mi is lesz a teendőnk Mazsola távoli, elfajzott rokonaival. Gondolom, nagyon sokan várják már a megjelenést. Íme a videó:



Címkék: játék angry birds

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr574785754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macskond 2012.09.18. 16:25:04

:-) Újabb "must have" ! Elég pihent!

Behajtó70 2012.09.18. 17:59:51

Akkkkkkaroooooooommmm!

Dandie (törölt) 2012.09.18. 20:28:08

Tudom, hogy közhely, hogy az egész csak egy jó ötleten múlik, de nekem ez már kicsit bassza is a csőröm. Az egész angrybirds a Box2D fizikai engine-re épül. Erin Cattonak egy konferencián konkrétan rá kellett kérdeznie, hogy az AB milyen enginet használ, ekkor hangzott el hivatalosan hogy Box2D-t. Ez még korrekt is, meg nincs vita kettejük között, de én Erin Catto helyett is sértve érzem magam, hogy egy logo, vagy egy apró sor nem fért rá a játékra, ami ebből él, nem hogy egy forintot is adott volna, az egyébként ingyenes - de támogatható - engine-ért.

Mert őszintén, rátettek egy baromi egyszerű ui-t a motorra, és kész, azóta talicskázzák a pénzt. Felteszem ez az új dobás sem sok éves fejlesztés gyümölcse, csak egy új skin, meg a fejlesztők a sample alkalmazásból ellestek még pár lehetőséget ami a b2d-ben rejlik, és eddig nem használtak.

Google+
süti beállítások módosítása