Érkeznek a Sony Jelly Bean frissítései

2013.02.12. 08:44 Hrobert

Ahogy korábban ígérte, a japán gyártó múlt héten elkezdte a Jelly Bean 4.1 frissítéseket 2012-es telefonjaira. Az első szerencsések az Xperia T, TX, és V tulajdonosok lehetnek, számunkra az első bír nagyobb jelentőséggel, mivel hazánkban utóbbi kettő nem érhető el hivatalosan.

sony_mobile_jelly_bean.jpg

Az újdonságok között szerepelnek a Sony appok ráncfelvarrásai, (Walkman, Album, Filmek), a már korábban kiszivárgott új launcher, de újítottak a kamera interfészén is, és persze elérhető lesz a Google now is.

Ahogy mindig, a frissítés elérhetősége régiónként és szolgáltatónként változik, de ha Te is szeretnél átláthatóbb híreket kapni (nem csak Sony) telefonod frissítéseiről, csatlakozz petíciónkhoz, amit a hazai mobilszolgáltatókhoz tervezünk eljuttatni.


Címkék: frissítés sony 4.1 jelly bean

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr225075916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása