Így készülnek a kínai Androidos tabletek

A videó címe ne tévesszen meg senkit, ezek nem iPad-ek (a LiveLeak iPad-re hivatkozik a címben, de idővel a tesztelőknél látszanak az Androidos vezérlőikonok). Ahhoz képest, hogy mennyi szüttyögés van vele és hány ember kezén megy át, nem is olyan drága érte az a 20-30 ezer forint, főleg, ha működik is, bár érdekes módon egy ilyen chinese-home-factory tabletről sem hallottam még, hogy rossz lett volna.


· 1 trackback Címkék: para tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr845341465

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.03. 11:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peppone Botazzi 2013.06.03. 20:57:14

Off: gyorsan kellene egy kis androidos hozzáértés.
Opera mini vs Boat mini. Szempont adatforgalom.
Megéri váltanom? Valójában kezd tele lenni a puttony az opera baromságaival, pl sok helyen nem tudok vele kommentelni és hasonlók, illetve sok helyen bebukik, viszont az adatforgalmamat leeszi a Chrome ha nem wifi-t használok.
Kellene valami ami stabilan és jól jelenítni meg a weboldalakat és keveset eszik.

Találtam egy ilyen tesztet. De az Opera mini vitt mindent, viszont a Boat és nem a Boat mini volt az ellenfél benne.

Szóval valaki meg tudna dobni hasznos tanáccsal?

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.06.03. 21:00:11

@Peppone Botazzi: Az Opera mini mellett az az érv szól, hogy szerver oldalon tömöríti a cuccot, aztán úgy tölti le és bontja ki a telefonodon, ezzel tud adatforgalmat spórolni, más mellett meg érv a stabilitás, de az egy az egyben le fog rántani mindent, úgyhogy ha adatforgalmi szempontok alapján kell főként választani, akkor marad az Opera, ha a stabilitás a fontos, akkor meg Chrome, Dolphin Browser, stb.

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2013.06.03. 21:20:02

Azért az a tesztelési sebesség üt :O)) Így jönnek ki a Concorde féle tabletek 10 órás töltési idővel :)

Darkcomet 2013.06.04. 06:25:52

@Peppone Botazzi: Nekem ugyan semmi bajom az Opera minivel (most is róla írok) , habár az uccsó frissítést igen csak elbaszták, ezért én visszaraktam az eggyel előzőt. De nem is ez a lényeg. Adattömörítéses böngészők között még jó alternatíva az UC browser is.

Darkcomet 2013.06.04. 06:34:48

@mp3pintyo: Azért az az igazsághoz hozzátartozik, hogy Concordék igen hamar reagálnak a felhasználói észrevételére, és konkrétan a Concorde Speed tabnál két héten belül kijött a szoftveres javítás a 10 órás töltési időre.

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2013.06.04. 07:16:03

Csak a többi hiba maradt :D
Igen több mint 2 hét után javították, de mindez nem fordult volna elő ha az állítólagos tesztelést amit végeztek el is végzik. Emiatt csúszott állításuk szerint a megjelenés, jó kis tesztelés lehett. :O)
Mindegy, nagyon de nagyon örülök, hogy lebeszéltem róla mindenkit a családban és helyette Nexus 7-et vettünk.

][-][alo 2013.06.04. 08:29:27

két kérdésem lenne:
- mennyi idő alatt jön össze egyetlen tábla összerakása?
- valamint mi a manót csinál az a Fakopáncs Friciné? Ébreszti a többieket? vagy mit ütöget és miért? :)

Peppone Botazzi 2013.06.04. 08:52:20

Köszönöm a gyors segítséget. Igen, fontos lenne az adattömorites és semmi bajom nem lenne az operaval, ha pl itt nálatok a blogon is be tudnék lépni. Most mondjuk sikerült de sokszor beirom a jelszót meg a felhasználónevet rányomok es utána ugyanoda dob vissza és csinalhatom a végtelenségig. Chrome meg simán beléptet. Akkor WordPress oldalakon ha a kommenteket rendeznem mondjuk datum szerint, ott is az a bajom, hogy visszatölti ugyanazt. Megnézem ezt az UC browsert is. Itt amugytnem terveztek ilyen tobb szempontos tesztet stabilitás, akksi, adat, gyorsaság stb függvényeiben?

Peppone Botazzi 2013.06.04. 08:56:21

Ja és még egy kérdés, csak a mini tömörít szerver oldalon vagy a sima is? Mert nézem hogy van béta is ami most jött ki májusban.

Hunn3r 2013.06.04. 14:56:49

@][-][alo:
Szerintem ő a frontkamerát teszteli és ezzel együtt azt is, hogy vesz -e fel hangot a tablet mikrofonja a video alatt.
Látható is hogy a sorban mögötte ülő 3,5mm-es jackkel nézi meg a videot, ő nyilván azt ellenőrzi hogy a tablet le tudja e játszani a videot hanggal együtt. Majd ha jól emlékszem (2napja néztem meg a videot) a következő a sorban pedig 0-24ben törli ezt a felvett videot :D

Darkcomet 2013.06.05. 10:51:52

@Peppone Botazzi: Blog.hu-s blogoknál ne használd OM alól a mobilos felületet, hanem váltsál át a hagyományos webesre. Ott általába sikerül bejelentkezni. Ha ott is szarakodna, akkor közvetlenül az indapass oldalon jelentkezz be, majd frissítsél rá az adott blogra.

Peppone Botazzi 2013.06.05. 17:54:31

Köszönöm mindenkinek. Itt mindig kapok segítséget tőletek.
Megnéztem az új Operát. Nagyon jók az újításai, bár egyesek szerint elveszik belőle az opera feeling, de ezeket szerintem meg kellett lépni. Viszont még béta és baromi lassú. Amíg nem lesz normális addig UC, wifin meg természetesen chrome.
Szép és árvízmentes napot mindenkinek.

Google+
süti beállítások módosítása