Az év játéka: A japán poplányka esete a tőggyel

2013.06.25. 08:45 Yarner

Az Androlib szerkesztői már megszokták, hogy fejvesztve meneküljenek, ha egy újabb japán appal a kezemben közelítek, és persze igazuk is van: köztudott, hogy a legelborultabb ötletek valahogy mindig a távoli szigetországból jönnek, a legzaftosabb cuccokat pedig sokszor ki sem adják nyugati nyelveken. Naszóval, öveket becsatolni, ilyet még garantáltan nem láttátok!

Íme:

meichan1.jpg

Az opusz címe Mei-chan no chichishibori taiken, azaz kb. A kis Mei kipróbálja a fejést.

Az epikus mélységű, kidolgozott háttértörténet szerint Mei-chan egy japán pop-idol, aki egy klipforgatás apropóján egy tanyán találja magát. Ha ügyesen feji a tehénkét a felvételen, a rajongói száma is az egekbe szökhet. 

A teljesen japán nyelvű játékba a felső tábla megbökésével juthatunk be, itt az instrukciók mellett a View gombbal alaposan meg is nézhetjük magunknak vidám hősünket (a tanyasi kantáros farmert a nyitóoldalon a beállítások alatt cseréltethetjük le vele idolhoz illőbb színpadi ruhára, ha az esetleg jobban bejön).

meichan2.jpg

A játék lényege, hogy akkor sikerül egy-egy spriccet kifejni a méretes tőgyből, ha sikerül a lenti két karikát akkor megütni, amikor az azonos színű, jobbra-balra szaladgáló pötty éppen aláér. Ha elég ügyesek vagyunk, Mei beér a "Zónába" (hivatalosan Fever mód), ahol a kijelző föl-le dörzsölésével fejhetünk ki újabb súlyos decilitereket.

A játék maga kellőképp nehéz, és meglepően addiktív, zsigeri idiotizmusa és magas bizarrság-faktora pedig még azt is feledteti, hogy egy annyira hanyag iPhone-konverzióról van szó, hogy a képarányt szimplán fekete csíkokkal húzták ki 16:9-re, kilépni pedig csak a Home gombbal lehet.

Protip: Javasolt jól felhangosítva nyilvános helyen játszani :-)

Get it on Google Play


Címkék: játék japán hülyeség

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr75376023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2013.06.26. 06:26:25

Igazán csinálhatnának belőle egy felnőtt verziót is, ahol valami egészen mást kéne rángatnia a leányzónak. :-D

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.06.26. 12:06:02

@Darkcomet: ha kicsit hunyorítasz, már most is olyan :-) Amúgy nem tudom, mire állították azt a tehenet, hogy ebből a szögből lehet fejni :-)

Darkcomet 2013.06.26. 14:37:09

@Yarner: Lehet, hogy a lányka áll gödörbe. :-D

rezsoatya (törölt) 2013.06.26. 20:20:56

Az egytogyu tehenrol nem is beszelve... :D

Google+
süti beállítások módosítása