Üvegtigris Samsung módra

2013.10.10. 13:07 ][-][alo

Mielőtt a T. Ház nálunk tiszteletét tevő képviselője megriadna, sietve leszögezem, nem az Ő T. Zsebe lesz átvilágítva valamilyen mobilalkalmazással. Bár... talán ez is megérne egy misét.

samuuveg.jpg

Lássuk, manapság hogyan is lehet megvédeni kedvenc mobileszközünk képernyőjét a nem kívánt fizikai behatásoktól:

- Van a "ki a francokat érdekel?!" kategória: akik ide tartoznak, hisznek a marketingben, valamint ügyességükben és előre látásukban. Mielőtt még leesne a készülék a kezükből, már el is kapták azt. Szükséges ismeretanyag: Előrelátás, ill. Harmadik Szem közepes fokozat, opcionális: Dagobert Bácsi leszármazottja.

- Vannak, akik csak húznak egy fóliát a kijelzőre és kész. Ők 3-4 havonta váltják a fóliát, külön Fólia Fórumokat olvasnak, ahol megfelelően elsajátítják a barnaszénnel történő tüzelés mikéntjét, ugyanis a paradicsom ill. paprika fóliás termesztéséhez ez is elengedhetetlen követelmény. Szükséges ismeretanyag: Lapáttechnika, valamint Olvasási és Megértési készség - vagyis Ablak Zsirák II. fokozat, kiegészítésként a Kézimunka havilap egy éves előfizetése.

- Vannak, akik egy tokba bújtatják kedvencüket. Igen, így is kell eljárni az ismeretlen ellenséggel, valamint akkor, ha nem kívánatos esemény bekövetkezését szeretnénk elkerülni... Szükséges ismeretanyag: Emanuelle I-V alapfokon, valamint a Tokozás Inteltől AMD-ig c. tanári segédanyag beszerzése.

- És jön korunk nagy találmánya, a húzzon gumit a kotonra... izé... Plusz üveg az Üvegre! Hogy ez eddig nem jutott eszébe senkinek! :-) De most! A GPEL nevű cég új kiegészítője mindössze 35$ megfizetése után megrendelhető! (Ne feledkezzünk meg a szállítási költség, és az itthoni adócska kicsengetéséről se...)
A különleges edzett üveg 0,4 mm vastagsággal "gyarapítja" a készülék előoldali vastagságát - még szerencse, hogy a Home gombot nem takarják be... Van ám gógyi! Szükséges ismeretanyag: Üvegtigris I-II-III PhD-s ismerete, Ízirájder csengőhang.

 

Ti hogyan véditek az eszközötök képernyőjét? Szavazzatok bátran - a hozzászólásokban pedig kifejthetitek véleményeteket, hogy szerintetek mennyire van létjogosultsága a fenti portékának. Jajj, a lényeg majdnem lemaradt: amennyiben meg kívánja rendelni valaki, klatty ide!


Címkék: para kiegészítők

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr335561767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itarill 2013.10.10. 13:12:10

Desire HD, mindent túlélt eddig. Defy-t bőven megszégyenítő strapabírás, pedig iszonyat, mi ütést, fürdetést, port kapott. A következő telefont azért majd fóliázni fogom...

decoati 2013.10.10. 13:23:06

Fliptok, egy hányás ahogy kinéz, DE az SGS gyak. karcmentes (kivéve a fagyott disznózsír keménységű hátlapot, természetesen).
És igen, kultúrkörnyezetben kiveszem a tokból. Évente egyszer.

UFP P 2013.10.10. 13:38:50

SGS egész életében nélkülözte a tokot és fóliát. Nem dobáltam és nem raktam kulcs mellé, így karcmentes.

NemoPeti 2013.10.10. 13:43:18

Egy link a termékről, vagy az elérhetőségéről nem lett volna rossz...

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.10.10. 13:45:54

Nekem az SGS-en csak fólia volt, a hátlap az érintkezési pontokon (asztal, stb) finoman matt lett a karcoktól két év alatt. Az S3-at fliptokban tartom, működni látszik, bár valóban belezavar az esztétikába. Viszont így nem kell fólia, és a kellemes tapintású, hajlított peremű üveget fogdosom, nem a műanyagfóliát, ami nagy plusz.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.10.10. 13:46:24

@NemoPeti: ott van a cikk végén. Az "itt" alatt.

NemoPeti 2013.10.10. 13:50:39

@Yarner: Köszi, nem láttam az a kis kék linket :)

nemtomki 2013.10.10. 15:22:21

SGS: semmivel. a műanyagos oldala kopott, a gorilla glass nem
SGS2: semmivel. a műanyagos oldala kopott, a gorilla glass nem
SGS3: semmivel. a műanyagos oldala kopott, a gorilla glass nem

mi karcolja a gorillát? kulcs nem (nálam legalábbis). zsebpiszok nem. számos leejtés, lépcsőn lecsúszás nem látszik rajta.

viszont a fólia az már két nap után úgy néz ki, mintha 10 éves lenne. az bizony karcolódik rendesen!

Darkcomet 2013.10.10. 16:33:48

Én konzervatív vagyok. Az SGS-em egy Bugatti marhabőr tokban csücsült két évig. Amikor eladtam, és a vevő kibontotta a dobozt, azt hitte, hogy zsír új a telefon. A mostani Lg optimus 4x hd-m meg egy Pierre Cardin tokban pihenget, amikor nem használom.

meglivorn 2013.10.10. 18:41:31

Az SGShez 3 éve, amikor vettem, vásároltam egy bebújtatós bőrtokot is, mert szinte rettegtem, hogy valami baja esik a kütyünek.
Aztán kb két hét használat után úgy döntöttem, ez így kezelhetetlen számomra, folyton tokból ki - tokba be...
Azóta semmi. Kijelzőn semmi karc, mivel se kulcsot, se aprót nem tartok mellette a zsebemben, minimális karcok a műanyag hátlapon, a támaszkodási pontokon (autósat se szoktam vele az asztalon játszani, ha meg leteszem, valami papírra vagy puhább felületre. Nem annyira a karcok, inkább a koppanás elkerülése miatt ^^°).

Viszont, most egy nexus4-en gondolkodom, és ahogy hallom ismerősöktől, az elég öngyilkos természetű, szóval a hátlapra kelleni fog valami tok, vagy legalább fólia.

pacska · http://twitter.com/_pacska_ 2013.10.10. 19:17:40

@meglivorn: nexushoz egy ringke fusion tokot vettem, elég okés, keress rá.

pampus007 2013.10.10. 19:20:33

@meglivorn: 7 nap alatt megérkezik, szép és jó!!! :-)

dbrand.com/purchase/nexus-4/

][-][alo 2013.10.10. 19:34:49

@NemoPeti: bocs, javítottam, most már jobban látható a link!

Defym van novemberben lesz 3 éves - minden nélkül használom, nem is gondolkoztam bugyin, vagy bármi máson. Igaz, 3 éve még 100 rugó volt a ketyere... És nem egyszer kaptam a szívemhez egy-egy leesést követően, de semmi baja. Viszont az akkor még 2 éves lányom "gyenge" gyerekfogát nem bírta a kijelző - a gombok körül beleharapta a "névjegyét" - ott van 3 apróbb karc :)
Időközben 2 kisebb karcot szedtem össze - az egyik akkor látszik, ha tudod, hol keresd, a másik se vészes. Azt viszont nem tudom, hogy szedtem össze ezeket.
Az asszony most egy Razr i-t kapott, de sajna csak feketében tudtam jó áron beszerezni neki, így kellett ugye egy rózsaszínes/rózsás bugyi is rája - ahhoz meg adtak egy fóliát is. Felraktam, optikai tuningnak egyelőre jó, hogy később mennyit jelent, az majd kiderül. :)
Ha lesz Moto X-em... no, azon már gondolkoznék, hogy tokba rakjam vagy se.

plumpy80 2013.10.10. 20:41:01

Én kezdetek óta utálom a fóliát. Semmi értelme. Mindig a bal zsebemben hordom a telefont, oda mást sosem teszek. Véletlenül sem. Mindegyik telefonom karcmentes maradt. (Spica, SGS, SGS2, Xperia Z) Vannak ismerőseim, akik fanatikus fóliások, nekik mindig olyan telefonjuk kijelzője, mint az okádék, mert a fólia bizony karcolódik. Egyébként az az érdekes, hogy az SGS-em hátlapja a használattól kopott kicsit, látszott rajta a fogdosás, az SGS2-m háta viszont tökéletes maradt. A Z meg elöl hátul üveg. Egész jól bírja, pedig mikor néztem a teszteket jóval sérülékenyebbnek tűnt az SGS-eknél... De eddig nincs vele bajom. Pedig építkezésen is jártam, ott azért kapott némi port.

a_tom 2013.10.11. 08:11:33

Nem használok semmit. Egyszer olvastam hogy a zsebekben rejlő homokszemcsék karcolnak a legjobban. Azóta homokos strandra kizárólag fürdőruhában és meztelenül járok, farmer farzsebében telefonnal soha.

baluponthu 2013.10.11. 09:37:13

SGS, SGS2 fólia, plusz felülről belebújtathatós tokban volt, az SGS2-t mégis megtörtem. :( Most az SGS4 jelenleg fólia plusz szilikon bumper duóban van, mert a flip toktól elkap az idegrángás, rendes belebújtatható tokot meg nem találtam még rá... bár most inkább note tokokat nézegetek, mert lehet hogy paranoia, de jó lenne akkora tok, amibe a szilikonnal együtt belemegy... bár tudom ez már kicsit túlzás :)

ren39 2013.10.11. 15:00:27

@plumpy80: nem akarlak elkeseríteni de az Xperia Z-n elől-hátul gyárilag van fólia de legalább minőségi

plumpy80 2013.10.11. 15:15:51

@ren39: Tudom, hisz látszik a pereme, de ez valahogy nem olyan, mint az utólagosak. Mármint keményebbnek tűnik. Mondjuk tény hogy elkúrták, én sem egészen értem, miért kellett egy üvegre egy kevésbé karcálló fóliát tenni. Állítólag le lehet róla szedni nyom nélkül, úgy karcállóbb, de nem "zsírálló", szóval a tapicskolás jobban megmarad rajta. Meg eltűnik a sony felirat, mert az a fólián van. Na ez az igazán instant agyfasz.

ren39 2013.10.11. 22:33:46

@plumpy80: én a mini promhoz kaptam egy olyasmi foliát mint ami a Z-n van és 2évet simán kibírt pedig bénán raktam fel, gyanítom azért raktak rá fóliát mert az etalon iPhone is karcolódik

szmoker (Homo Trollicus) 2013.10.13. 18:29:16

Soha nem tettem telefonra fóliát, minek?
A ZTE Blade 3 pár hónap alatt egyáltalán nem karcolódott meg eddig.

Tablettámra 2.5 éve tettem valami fóliát, azóta rajta van. Az mondjuk nem is 20 ezer volt :)

Google+
süti beállítások módosítása