Íme, a világtörténelem leggázabb mobilreklámja

2014.03.07. 09:41 Yarner

A díjat az LG viszi el, legújabb üdvöskéjével, a G Flexszel. A nyilvánvalóan masszív tudatmódosító szerek hatása alatt álló PR-csapatot feltehetőleg az "úgy belesímul a kezedbe, mintha ott sem lenne" gondolata ihlette meg amikor létrehozták ezt a filmecskét, amit látva még David Cronenberg is a seduxenes doboz után nyúlna. (Arra is kíváncsi lennék, mit kevertek a fejesek kávéjába, hogy engedélyeztessék velük ezt a filmtörténeti mérföldkövet.)

lggflexrek.png

Itt a film, nem is mondanék többet. Gyengébb idegzetűek a karosszék mögé bújhatnak.

A hirtelen jött érdeklődés miatt az LG leszedte a videót. Lehet, hogy mégsem gondolták annyira komolyan...? Mindenesetre az Internetet nem lehet megállítani, itt van ugyanez egy alternatív forrásból... (Kösz, Sthro!)


The most human phone ever - LG G Flex TV... by premiumads

Annyit még hozzátennék, hogy az alkotást az LG Benelux Youtube-csatornáján tették közzé, így talán a közismerten sajátságos németalföldi humor (avagy szabados anyaghasználat) is szerepet játszhatott a létrejöttében. 

Még mindig nem tértem magamhoz. Van még, akinek van kedve G Flexet venni ezek után?


Címkék: hírek lg

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr555847201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

decoati 2014.03.07. 10:30:59

de miért tartja a füléhez a fülét, a szájához meg a száját? Fordítva tartja? Sok volt az anyag?

Yarner · http://androlib.blog.hu 2014.03.07. 10:31:07

@Sthro: Köszi, alig egy órája még működött... beteszem!

Sthro 2014.03.07. 10:40:27

Nincs mit, én már pont lemaradtam a youtube-os verzióról :)

MarcusFenix 2014.03.07. 11:03:33

mintha egy szőrős pinába beszélne :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.03.07. 16:16:53

Nekem nem ment el az életkedvem tőle, még azt mondanám, hogy jópofa és komikus is egyben, sőt, ha be lettem volna tépve, megnézem kétszer is egymás után. Leginkább az zavart, hogy alul van a száj, felül a fül, pont fordítva kellett volna, meg hát kitérdekel, hogy hogy smárol a tenyerével, de amúgy ötletes. Ha nem az LG csinálja és nem egy telefon reklámja, hanem valami ideológiáé, vagy valamit kifiguráz (pl. a mobilfüggőket), akkor azért lett volna viral, mert hogy milyen cool és odamondó, az LG kb. ennyivel cseszte el az egészet, hogy Ő csinálta meg.

Flex-et amúgy nem ezért nem vennék, hanem azért, mert egyszerűen nem kellene hajlított mobil.

InTheGajd 2014.03.09. 09:27:55

A reklám tényleg vicces. De maga a telefon, hát, érdekesnek érdekes a hajlítás miatt, de teljesen fölösleges. Szvsz még a marketing sem fogja tudni "eladni".

Kobaljov 2014.03.09. 12:34:01

Valószínűleg a Naprendszerben és a környékén páratlan képességünk van az erőforrások teljesen értelmetlen pazarlására, túlfizetett alkalmatlan kreatív "szakemberek" és "felelős vezetők" alkalmazására (a "rossz reklám is jó reklám" teória szerintem nem igaz, talán épp ők találták ki és terjesztették el).

Google+
süti beállítások módosítása