Ezt mutatja be perceken belül a Samsung

2014.09.03. 14:04 Yarner

Azt mindnyájan tudjuk, hogy holnapután kezdődik az IFA hi-tech vásár Berlinben, ahol szokás szerint rengeteg új kütyüt fognak bemutatni. A Samsung a mai napra időzítette őszi megaeseményét, amit egyszerre három városban tartanak meg (Berlin, New York és Peking). Arra mindenki számított, hogy a negyedik Note fog befutni az eseményen (a hivatalos sajtómeghívó, ld. lent, ezt elég egyértelművé tette) - lehet találhatni, mi mindent raknak bele - de egy pár perce kiszivárgott kép szerint valami újjal is előállnak.

unpacked_note4_invite.jpg

Íme a kép, rajta nem egy, hanem rögtön két készülék: a Galaxy Note 4 és a Galaxy Note Edge.

noteedge.jpg

A Note 4 nem okoz meglepetést, pont úgy néz ki, mint az elvárható, de az Edge valami egészen új: hajlított képernyő láthatóan ráfeszül a trapéz keresztmetszetű készülék két szélére, és a nem túl éles kép szerint értesítéseket vagy kapcsolókat tartalmaz.

Érdekes, az biztos. Mindenesetre nagyon hamar kiderül, pontosan mit is tud a csodabogár, avagy hogy csak egy ügyes tréfa áldozatai lettünk-e. 

Láttok fantáziát ebben a formában?


Címkék: hírek samsung

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr356665317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása