Frissült a Pushbullet - most már csatornákra is feliratkozhatsz

2014.10.01. 15:19 Yarner

A Pushbullet az elmúlt év egyik legnagyobb ötlete és újítása volt - tudjátok, ez az az app, amivel üzenetet, linket, file-t, bármit szabadon, azonnal küldözgethettek a különböző készülékeitek között, gyakorlatilag az értesítési sávra minden fakszni nélkül. A bevezetése óta csak egyre több funkciót kapott az amúgy is remek alkalmazás - bekerült az értesítések automatikus továbbítása, a vágólap készülékeken átnyúló kiterjesztése is.

pushbulletr-logo.png

Tegnap újabb frissítés érkezett: a Pushbullet Channels, azaz Csatornák. Ez gyakorlatilag RSS/Twitter képességekkel látja el az appot: feliratkozhatunk tetszőleges csatornákra, melyek azután küldik a készülékünkre a friss információt az adott témából. A készítők arra kérnek mindenkit, hogy alapvetően szerkeszett tartalmak kerüljenek a csatornákba, tehát ne váljanak automatizált spamgépekké (ez főleg a híraggregátorokra vonatkozik).

Máris számos csatorna készült el, és a napokban még több várható, biztos vagyok benne, hogy minden kreatív és tartalomszolgáltató rohanni fog, hogy elkészítse a saját kis csatornáját népes rajongótábora számára.

...nahát, mi ez itt?

 androlib pushbullet.png

 Persze, mi is gyorsan elkészítettük a sajátunkat, miért is ne tettük volna, olyan jó látni :-) 

De a nyomógolyó-rajongók bejelentkezhetnek az Amazon Free App of the Day-eire, az XKCD-re, a Cyanide & Happinessre, vagy éppen a Steam akcióira, ne adj' isten az Apple hivatalos csatornájára is. Van választék bőven, itt lehet csemegézni.

Bár ez a megoldás nagyon kényelmes, és a Pushbullet, mint olyan, az első pillanatban lyukat ütött a szívemen, valahol mégiscsak attól tartok, hogy nem feltétlenül a világ legjobb ötlete még egy előfizetési/követési felületet adni a különböző tartalomszolgáltatóknak, amivel tovább szemetelhetik a fellelkesült júzerek készülékeit...

Mit gondoltok, jól tették?


Címkék: hírek android app alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr176750283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása