Droid Turbo - hatalmas akkumulátorral

Augusztus közepén már beharangoztam a Droid Turbo készüléket. Akkor egy benchmark eredmény adott hírt a telefonról. Eltelt pár hónap, érkeznek az újabb hírek. Most már Felhasználói Kézikönyv is rendelkezésünkre áll: épp a minap került fel a netre... 

droid-turbo.jpg

A tesztelő program jóvoltából korábban már kiderült, hogy az új Verizonos készülék igencsak izmos hardverelemekből építkezik: Snapdragon 805 processzor, Andreno 420 GPU, 3 GB RAM, 21 MP hátlapi kamera, 5,2" QHD felbontású kijelző. 

Aki pedig az amerikai Verizon szolgáltatói telefon miatt fanyalogna: nem egy Verizonos Droid Mini készülék "fut" hazánkban. (Ahogy Zsebob fórumita mondta: "Írd fel az ajtófélfa alá: Verizon=szeret".) 

Visszatérve a kijelző felbontásához: QHD, vagyis 2560x1440 pixel. Azért azt már tudjuk, épp az LG G3 készülék kapcsán, hogy a brutális mennyiségű képpontot etetni kell rendesen. Nicole mérges is volt a telefonra a felbontás miatt...

Jómagam is óvatossággal kezeltem a QHD megjelenését a Motorolánál. A kézikönyv szerint az új eszköz 3 óra alatt feltölti majd az akkumulátort, hála a turbó töltésnek... Gondoltam, ez mind szép és jó, de még mindig nem tudunk semmit a tápellátó teljesítményéről. Erre érkezik még egy kép:

droid-turbo-battery.jpg

3900 mAh-s akkumulátor! A kis drága lenne tehát a felelős a Droid Turbo energiaéhségének csillapításáért. (Emlékeztetőül, a tavaly megjelent Droid MAXX "csak" 3500 mAh-s teljesítménnyel volt megáldva.)

Hasra még nem estem - hiszen a megnövekedett pixelszám... Szerintem most ott tart majd a dolog, hogy stabilan tudja hozni a készülék a két napos használatot. De ha "csak" FullHD felbontású lett volna a kijelző... Uram bocsá' HD... Elérhető lehetett volna akár a 3 napos készülékidő? Visszafogott használattal pedig a heti kétszeri töltés?

Mit gondoltok erről?

A készüléket várhatóan a hónap végén teszik hivatalossá - addigra talán elhalnak majd a mai Nexus bejelentések hullámai... Vagy nem azokat jelentik ma be? Dave Besbris, a Google engineering igazgatóhelyettese szerint ma még valami nagy dolog történik... 

 


Címkék: pletyka motorola akkumulátor

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr786776531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása