Mobilfejlesztő vagy? Programajánló jövő csütörtökre

Izgalmas új technológiák és tanulságos fejlesztői döntések: folytatódik a HWSW meetup-sorozata, a következő App!free október 16-án lesz az AnKERT-ben. A főszerepet ezúttal (is) a mobilfejlesztők kapják, és a menetrend is a szokásos: négy rövid, vitaindítónak szánt előadás várja a szakmabelieket, akik aztán néhány korsó sör mellett kötetlenül beszélgethetnek az este hátralévő részében.

appfree4.jpg

Habár az előző App!free kifejezetten az Androidra koncentrált, jövő hét csütörtökön olyan témák kerülnek elő, amelyek minden mobilfejlesztőt érdekelhetnek. A BME-Autsoft ifjú, de veterán fejlesztője, Kelényi Imre az Apple új programozási nyelvéről, a Swiftről beszél majd, a saját tapasztalatait fogja megosztani a közönséggel. A Ustream is képviselteti magát, Solymosi Tamás (Senior Android developer) azt ecseteli előadásában, hogy mobilappon belül is érdemes leválasztani az “üzleti logikát” a felhasználói felületről. A példa erre természetesen a Ustream esete lesz.

Brindza Gábor (Madhouse) előadása nemcsak a fejlesztőknek, hanem a médiaszakembereknek is szól, ráadásul egy fontos problémát jár körbe: milyen bannert érdemes kiszolgálni mobilhirdetésként? A banner túl egyszerű, a Flash nem működik, a HTML5 pedig túl mágikus. Ha választ nem is ad majd, igyekszik minden aspektusában megvizsgálni a kérdést. Az előadások sorát Maróy Ákos zárja, az Aero Glass kitalálója a legnagyobb hazai zászlóvivője a már-már sci-fit súroló "Glass-eszközök" fejlesztésének - ő is a tapasztalatairól mesél majd.

Mint mindig, az App!free most is ingyenes lesz, a belépéshez mindössze egy regisztrációra van szükség.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr696777841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása