Pillanatokon belül bejelenthetik az új Nexusokat

2014.10.15. 16:12 Yarner

Ahogy az már lenni szokott ilyenkor, forr az internet - legalábbis az androidos oldalon. Várjuk az új Nexusokat és az új Android-verziót. Tavaly még nagy hanggal vitatkoztam, hogy biztosan nem csinálja meg a Google, hogy rendezvény nélkül mutatja be az új készülékeket és a 4.4-es operációs rendszert  -aztán persze megtették, így mindenki mással együtt idén már én is alapból erre számítok. Nincs kitűzve a hivatalos dátum, de a jelek úgy gyülekeznek, mint valami másodosztályú horrorfilm első harmadában.

jasonnexus.jpg

A jelek

Persze kiszivárgott már mindkét készülék, a hatalmas Nexus 6-ot a Motorola, a váratlanul 4:3-as képarányú Nexus 9-es tabletet pedig a HTC készíti, és ilyen-olyan homályos vagy renderelt fotókat már mindkettőről láthattunk. Várhatjuk az Android Wear 2.0-ás változatát is, amihez lehetséges, hogy társul egy új okosóra hardver is, de erről még egyelőre nem tudunk semmi konkrétumot (bár az LG kerek kijelzős órája is mostanában jelenik majd meg, lehet, hogy ő lesz a befutó).

Íme, az Evleaks kiszivárogtatott Nexus 6 sajtófotója:

evleaksnex6.png

Aztán megjelentek kiszivárgott videók egy új androidos TV-reklámkampányból. A szlogen, "együtt legyél, ne egyforma" ügyes és szimpatikus, a szpotok jópofák, és nyomaiban látható bennük a három új készülék is ( az óra (bár szögletes) a sofőrön, a tablet a kocsiban bal oldalt ülő szőke szakállas muki kezében látható. A telefont nem mondom meg, hol látni, keressétek meg ;-) ).

Aztán, ha ez nem lenne elég, megjelent a színen Dzsovanni, a (medve)cukros bácsi. Ha valaki nem ismerné, ő Giovanni Calabrese, a szobrász, aki a Googleplex gyepén ácsorgó Android-szobrokért felelős. Instagramon és Google Pluson közvetíteti útját, hogy karban tartsa  régi szobrokat, és helyet csináljon a következőnek. Valamiért közben egyfolytában a medvecukorról beszél, a repülőtéren is ezt osztogatta az útjába kerülőknek. Ja, a medvecukor angolul (pontosabban amerikaiul) Licorice. A lenti képen Giovanni pihenget egy szuggesztív alakzatban kiterített Jelly Bean halom mellett.

dzsovanni.jpg

És ha már az L betűnél tartunk: magyar idő szerint tegnap éjjel megjelent egy hivatalos videó Google-ék háza tájáról, amin bemutatják, milyen kemény casting folyik Mountain Viewban, hogy megtalálják az 5.0-hoz leginkább passzoló édességet. Láthatóan borzasztóan élvezik, hogy hónapok óta trollkodhatnak a közönséggel.

Na, ki lesz a befutó? Én megtettem tétjeimet az alábbi kompozícióval. Akármi is legyen az eredmény, holnap eszem belőle... 

licorice.jpg

Figyeljük a híreket, Amerikában már reggel van!

[Via: Android Police, Android Youtube]


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr706795363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meglivorn 2014.10.15. 19:31:14

Magam részéről a Nexusok most hidegen hagynak (nagy, túl sok, túl drága...) az L ami érdekel.

Lollipop lollipop
Oh lolli lolli lolli
Lollipop lollipop.....

szcsongor 2014.10.15. 23:33:57

@Bori Wó: A korábbi Nexusokhoz képest. 650 dollár a Nexus 6-ért azért már nem tűnik kihagyhatatlan ajánlatnak.

Google+
süti beállítások módosítása