Áss Forrest, áss! - Miner Man

Az Invictus Games Kft. honi programozói nem sokat tétlenkednek: ezt már megtudhattuk Dányi István grafikustól, aki a Jewel Fight interjúban beszélt arról, hogy több, párhuzamos fejlesztés alatt álló munkájuk is van. Nemrégiben megjelent a Play Áruházban a csapat újabb játéka. 

Screenshot_2014-10-16-13-08-57.png

 

Ahogy az a főképernyőn látszik, a mostanában divatos, régi idők grafikájával megáldott játékról van szó. Karakterválasztás után nincs más dolgunk, mint lefelé ásni, mindezt persze gyorsan és még gyorsabban. Igyekezzünk előrelátónak lenni, létra híján visszafelé nem tudunk haladni. Valamint kerüljük a falnak ütközést, mert úgy járunk, mint Arany János Családi kör versében szereplő éji bogár... Az áskálódás közepette aranyrögökre tehetünk szert, amikből vicces karaktereket vásárolhatunk magunknak. Természetesen gondoltak azokra is, akik azonnal szeretnének például a Kaszás, a Terminátor, vagy "Csak" Norris bőrébe bújni: az alkalmazáson belüli vásárlással növelhető az aranyrögök száma. 

Screenshot_2014-10-16-13-18-06.png

Screenshot_2014-10-16-13-16-07.png
A Beállítások menüben választhatunk az irányításhoz szükséges gombok elrendezésében - ergonómiailag tehát minden adott a minél mélyebbre jutáshoz :) Mindehhez vérpezsdítő, adrenalin-pumpáló country zene társul. (Akár még csengőhangnak is megteszi!)

A Ranglistán való előrehaladáshoz gyors nyomkodás szükséges. Irodai "bányászoknak": az ínhüvelygyulladás lehet munkahelyi betegség is... ;-)

Screenshot_2014-10-16-13-16-01.png

Screenshot_2014-10-16-13-21-54.png

 

Áss Forrest, áss! Irány Ausztrália! :)

play-letoltes.png


Címkék: játék alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr426803333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása