A Nexus 6 doboza ugyan olyan, mint az iPhone 6-é. Gyere, hőbörögj!

Jelentette be Handras majd elrúgta a pöttyöst és azóta is tombol az egyébként kiemelkedő Apple-faszságokkal teletűzdelt blogján. Mi megdermedve állunk azóta is a hőbörgése előtt, mely abból fakad, hogy szerinte a Google ELLOPTA és LEMÁSOLTA az egyébként megdöbbentően fantasztikusra, egyedire, high-tech designosra és megismételhetetlenre sikerült iPhone 6 dobozt, amit az Apple űrlényekkel, idegen technológiák segítségével és a Gyíkemberek bevonásával tudott csak elkészíteni, annyira jó lett.

iphone-6-box.jpg

Mi nem is szeretnénk igazából állást foglalni ebben az egészben, mert Handrasnak, - mint mindenben - ebben is igaza van, mi így alapvetően lopott ideológiákból építkező blogként nem is tudnánk belefolyni ebbe, szóval csak mossuk kezeinket, lehajtjuk a fejünket és azon bánkódunk, hogy a Google most épp az ájfónos dobozt lopta ki az Apple zsebibő', azt nagyon sajnáljuk, hogy Andrisnak ez ennyire fáj. :(

B1gZmpfCEAAZYi_.png

Amúgy én még annyit beledumálnék, hogy házi konteszt versenyt csináltunk a szerkesztőségben abból, hogy az Apple meg vajon honnan lopta el az iPhone 6 dobozát és Yarner rájött, hogy innen:

B-Customwood-SRL-White-Coffin.jpg

Kicsit kutattunk azért, hogy milyen lopások történtek még úgy a világ háza táján és ezeket találtuk. Sztív Csopsz pl. egyenesen Gandhi frizkóját és szemüvegét lopta el, no meg a kis "Deal with it" mosolyát:

gandhi_jobs.jpg

Te baszki, Handrasnak nem pont ekkora a homloka? Ja, de! Vajonmiért? Kitől lopta? Az genetika! Igen? Lopott DNS-ről hallottál már?

Amúgy mutatnánk, hogy a Nexus 5 doboza, hogy nézett ki anno:

lg-google-nexus-5-box-02.jpg

Ha lehúzzuk a csilli-villi színes kis covert mit látunk alatta? Wáhh! Egy fehér dobozt! Szóval akkor most ott tartunk megen, hogy a Nexus 6 továbbvitte a Nexus 5 dobozát cover nélkül? És akkor most az iPhone-ról koppintottak ismét? Handras, nesze, itt van pár doboz, Neked is:

magne_b6_balance_filmtabletta_30x.jpg

magne_b6_extra.jpg

Magne_B6_classic_50x.jpg

 

 

 

 


Címkék: para

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr356893281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elpvblizlhuor@mailinator.com 2014.11.13. 13:39:21

Szarjátok már le azt a majmot. Iphonet a buta emberek vesznek.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2014.11.13. 13:44:21

Úristen mekkorát röhögtem, jöhetnének még ilyen posztok, nem bánom :-)

Handrasnak pedgi valamilyen hőbörgéssel muszáj kompenzálnia a visszafordíthatatlan impotenciáját. Én is megőrülnék a helyében, valamin ki kell adni a...gőzt.

Andras Horvath 2014.11.13. 15:59:45

Húúú már van 2 hozzászólás? Durván pörög a poszt. :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.11.13. 16:02:52

@Andras Horvath: Ebből is látszik, hogy a neveddel még egy posztot se lehet eladni :(

Andras Horvath 2014.11.13. 16:06:35

Na hát akkor legközelebb nem kell erőlködnöd Handras fikaposzt írásával :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.11.13. 16:09:09

@Andras Horvath: Azzal sose kell. Ez így jön tudod? Leülök és tudnám írni napestig anélkül, hogy egy pillanatra el kellene gondolkodnom bármin is.

Andras Horvath 2014.11.13. 16:15:44

Ha nem ilyen erőlködősen viccesre próbáltad volna írni, hanem mondjuk tárgyilagosan, képekkel, timeline-okkal cáfolni, akkor még lett is volna értelme a cikknek.

Írhatnál erről is például, mert a doboz téma már kifújt reggelre. :)

www.cultofandroid.com/70317/guess-samsung-copied-apple-now-hint-continuity-ibeacons/

Gondolom ha ezt én írom meg a blogomon vagy az iMagazinon, akkor gyökér Samsunghater leszek...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.11.13. 16:20:28

@Andras Horvath: Nézd, őszintén. Józsi bá megírja, hogy megtámadták az éjjel a gyíkemberek és megcsinálták hátulról. Látta az arcukat, érezte a furcsa bőrüket és hallotta, ahogy fura, csumbcsibumbe dialektust használva héberül beszéltek. Elolvasol egy ilyet és rájössz, hogy tök időpocsékolás Józsi bácsi állításait darwini messzeségekbe rugdosva, tudományos tények milliót felsorakoztatva cáfolni, mert netto hülyeséget beszél, amit igazából bármivel meg tudsz cáfolni anélkül, hogy elcsesznél rá 2 percnél többet az életedből.

Felőlem szidhatod a Samsungot, kb. annyi a vonzódásom felé, mint az i termékek felé :)

Andras Horvath 2014.11.13. 16:30:51

Józsibának nincs kirakva az összehasonlító kép, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy mit lát. Engem igazából leginkább elszomorított, hogy a legtöbb ember csak annyit lát, hogy mindkét doboz fehér, holott gyakorlatilag ugyanaz a koncepció. Lehetne a dobozon Nexus felirat, lehetne szürke, millió lehetőségük lett volna a designra, mégis ilyenre csinálták. Mindegy, úgysem tudlak meggyőzni, van aki máshogy látja a dolgokat.

PS: Samsungot fikázhatom, de a Nexust nem? Csak, hogy tudjam miről írhatok és miről nem.

][-][alo 2014.11.13. 16:38:10

@Andras Horvath: deeeeee ooooottt vaaaaan aaaaa neeexxxuuusssss ööööötttt kééééépppeeeeeee - aaaaahhhhoooolllll aaaa dddooobbbooooozzz fffeeeehhhééééérrrrr....

hm?

Andras Horvath 2014.11.13. 16:46:31

Meg a galaxy s4 doboz is fehér... Komolyan nem látod mi a baj? Utolsó kommentem mert nem töltök ezzel több időt:

A Nexus 5 doboza egy kűlső színes borítással érkezett, belül egy sima fehér doboz, ez Google felirattal.

A Nexus 6 doboza elhagyta a külső színes borítást, elhagyta a feliratot, és egy full fehér dobozon egyetlen dombornyomással megcsinált 6-os látható. Az iPhone 6 dobozán full fehér dobozon felirat nélkül dombornyomással egy telefon kontúrja látható.

Ha mondjuk a Full fehér dobozon lenne egy Nexus felirat, egy szavam nem lenne. Vagy full fehér doboz színes külső grafikával, egy szavam nem lenne. De itt tök ugyan az a koncepció.

Tudom, hogy teljesen felesleges magyaráznom, tegnap már kiderült, hogy az emberek 70 százaléka csak két fehér dobozt lát.

BTW: ha az iPhone 6 a Nexus 6 után jelent volna meg ezzel a dobozzal, iszonyatosan kellemetlenül érezném magam, mert egyértelmű nyúlás lenne az Apple részéről. További szépeket.

][-][alo 2014.11.13. 16:54:55

komolyan most erre ...

lehet N6-ot és I6-ot egy boltban venni úgy, hogy egymás mellett van a két fehér készülék, s "véletlenül" másikért nyúl a vevő?

nem csak almás boltokban lehet almás terméket venni? akkor meg? ott gondolom nem fogják összekeverni...

egy vacak doboz miatt ekkora patáliát.

Mindketten pontosan tudjuk, melyek az általunk preferált rendszer és készülék gyengéje, erőssége, mik azok a pontok, ahol irigykedünk a másikra.
S ezt korrekten meg is tudjuk beszélni - gondolom én :)

Legalábbis más almással ezt meg lehet beszélni ;)

Gabking 2014.11.13. 17:21:40

@Andras Horvath: Azért szeretném, ha már ezt a "lopás" témát ilyen szépen elkezdtük körbe járni,elmondanád a véleményed, mi a helyzet az Apple remek, egyedi ötletével, a Phablet méretű eszközzel, amit a gonosz Samsung előre ellopott.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2014.11.13. 18:36:03

Mondjuk kár hogy nem képesek legalább egy kicsit elvonatkoztatni az almás dizájntól. Pedig van akinek sikerült, pl a 4X HD vörös csíkos fekete vagy az Acerek famintás doboza.

Lehet más a csomagolás! :)

Amúgy igen, az Apple nagyon letett valamit az asztalra 4-5 éve. De azért van már olyan erős kínálat az android ökoszisztémában hogy ki tudjanak izzadni egy rendes és eredeti saját csomagolást, pláne a referenciakészüléknek...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.11.13. 18:41:07

@][-][alo: @Andras Horvath: Halo, Handras-sal mi így beszélgetünk évek óta. Na jó, kibékülünk néha, olyankor ígérünk fűt-fát, aztán valaki valamiért valamikor megint beszól a másiknak és kezdődik minden elölről. Ez ilyen, megszoktuk. Mondhatnám így van jól :D

Peter Ronay 2014.11.18. 22:40:38

Sírok :D

Azt hiszem már mindenki mindent elmondott a témáról, szóval csak ennyit:

HAndrás, szar neked. És tényleg mindenki rajtad röhög. Vadász, vadász...

Google+
süti beállítások módosítása