Ingyen jön a karácsonyi hangulat a Play Musicban

2014.12.16. 11:22 Yarner

Jön a karácsony, ilyenkor mindent elborít a műhó meg a hűhó... Mindenki lelki alkatától függően kezd lassan belerázódni az ünnepi hangulatba, van aki már hó elején a naptárra nézve elkezdi dúdolgatni a kiskarácsonyt, van aki nehezebben zökken ki a mókuskerékből. 

A Google idén egy nagyon kedves gesztussal segít elérni a karácsonyi zen-állapotot, a legrégebbi és legegészségesebb tudatmódosító szerrel (ezután még pisilni is nyugodtan szabad), a zenével.

playchris.png

Ha valaki gyakori vendég a Play Zene Áruház háza táján, felfigyelhetett rá, hogy kedvenc megatársaságunk ingyenes karácsonyi zenékkel örvendeztetett meg bennünket: 4 album ingyenesen letölthető a Play áruházból, kiváló angolszász karácsonyi dalokkal, és a klasszikus zeneműkincs ünnepi hangulatú örök darabjaival. Külön kiemelném, hogy a gyüjtemények kifejezetten színvonalas, hallgatható előadásokat tartalmaznak, nem olcsó szintiprüntyögést.

De ez még nem minden, ugyanis van két titkos album is, amit kemény munkával előástunk nektek:

  • Az elsőn 7 karácsonyi popdal szerepel, Britney Spears, Christina Aguilera, az Earth, Wind & Fire és mások előadásában,
  • a másik pedig egy kicsit furább muki, ez a YouTube Audio Library, azaz a YouTube ingyenes zenei gyüjteményének ünnepi albuma - itt minden szám két változatban található meg, énekkel és csak akusztikusan. Családi közös dalolgatásra is alkalmas lehet - már ha valaki tudja követni az angol szövegeket.

Ezután az instant karácsonyi hangulathoz nem kell más, csak beállítani a telefont a fa alá és feltekerni a hangerőt...

Ne maradj ki a nyereményjátékunkból, indulj te is a 40 000 ft-os fődíjért!

ne_maradj_ki_kep.png


Címkék: zene hírek karácsony play áruház

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr946986977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piettro 2014.12.16. 16:05:41

Akinek van előfizetése (nekem) hogy éri el? Nem találom :(

piettro 2014.12.16. 16:09:22

Úgy értem, a play.music-ból.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2014.12.16. 16:42:03

@piettro: ha "megvetted" az albumokat, ott kell lenniük a saját könyvtáradban. Mindegyiknek "Play"-jel kezdődik a címe, így esetleg erre keress rá.

Google+
süti beállítások módosítása