[Kikapcsoló] Skyward

Új rovatunkban azokat a játékokat mutatjuk be, melyekkel rövid időre tudunk kikapcsolódni. Ezek általában ügyességi játékok: ilyen például a Timberman (Flappy Bird klón), a The Tower, a Miner Man, stb., de ide sorolhatóak még a matek-kirakók is. 

Az más kérdés, hogy a buszra várva, vagy egy ötperces munkahelyi szünetben mennyire tudunk egy-egy ilyen játéktól lelazulni, mivel... Egyrészt ezek az alkalmazások a függőségi kényszerünket tesztelik, másrészt pedig az idegeinket cincálhatják... Kikapcsolásképpen... :-)

Lássuk rovatindítónkat, a Skyward nevezetű játékot. 

screenshot_2015-01-30-18-31-02.png

A Skyward a Monument Valley háromdimenziós látványvilágára emlékeztető grafikával, valamint egyszerű játékmenetével próbál rabul ejteni bennünket. Csak tedd egyik lábad a másik után. Ennyi a történet, de ahogy a vidóban is láthatjuk, az időzítés, a gyorsaság, és a térlátás megfelelő kombinációja szükséges ahhoz, hogy mind több és több lépést tudjunk megtenni. 

 

screenshot_2015-01-30-18-28-03.png

screenshot_2015-01-30-18-36-17.png

 

Ahogy Lao-ce mondotta volt: "A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik." Kellemes időtöltést! :-)

 

play-letoltes.png

 

 

 


Címkék: játék [Kikapcsoló]

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr547151541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása