Gyorshír - Kigyulladt az Amazon-lámpa! Ingyenes alkalmazások!

2015.02.12. 13:26 ][-][alo

Amit ma elvihetsz, ne halaszd holnapra! :) Távol álljon tőlem, hogy a mai magyar viszonyokra értsem, s hogy politikai vonatkozásban vesézném ki az indító mondatot... Maradjunk csak a Gyorshír valós hírértékénél: az Amazonon most mintegy 150 dollárnyi alkalmazás várja a lelkes app-habzsolókat! :) Tessék, tessék, vigyétek, töltsétek!

amazon-akcio.png

Monument Valley rajongóknak ott van a Back to Bed; a Kalandra fel! sorozat kedvelői - bocsánat: Adventure Time! - számára érdekes lehet a Ski Safari: Adventure Time; a hajdanában Kaland Játék Kockázat műfajban megjelent lapozgatós "szerepjáték" könyvek modern kori változata a Sorcery! 2 pedig a mai negyvenesekből varázsolhat újra ork-goblin-sárkány hentelő tizenéves ifjoncot. 

A mai akciós (ingyenes!) programok gyűjteménye.

Már csak Yarner pro tippje van hátra: "Ha a böngészőből veszitek meg az appokat, azok a "felhő tárhelybe" (puccos név a megvett appok listájára) kerülnek, onnan egyenként lehet a kívánt appokat az Amazon App Store alkalmazáson keresztül telepítgetni (My Apps - Cloud), nem kell mindent rögtön le is tölteni a készüléketekre."

Tehát, amit ma elvihetsz - ingyen - ne halaszd holnapra! :)

 

 

 

 

 

 

 


Címkék: hírek ingyen amazon játékok alkalmazások amazon appstore

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr137164441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2015.02.12. 14:23:57

Köszi, hogy szóltatok :)

CyberMacs 2015.02.13. 09:30:50

Köszönjük!

Ez a lista tele van olyanokkal, amelyekkel már régóta szemezgetek, így most nagyon jól jött. :)

Én is ajánlom a Yarner technikáját. :) Még ha most nincs is szükség egy programra, de talán, majd, valamikor, akkor most érdemes berakni a felhőbe. :) Aztán majd ha kell, onnan elő lehet venni.

Google+
süti beállítások módosítása