[Kikapcsoló] Artris

Ha van pár perced művelődni, és akár a helyére tenni Van Gogh fülét, ne hagyd ki ezt az új magyar fejlesztésű alkalmazást! A tetris, és a kirakó játékstílusok összeolvadásából megszületett játékot a Winperium Ltd jegyzi, a művészi hátteret pedig híres festők képei adják. 

screenshot_2015-03-03-18-16-05.png

A "grafikára" panasz nem lehet: már amennyiben szereted Van Gogh, Cézanne, Renoir, Klimt, Toulouse-Lautrec, Rippl-Rónai József, Ferenczy Károly, Vaszary János, Szinyei Merse Pál, Tihanyi Lajos Csernus Tibor, Szalay Lajos képeit. Ha még nem találkoztál ezen festők alkotásaival, nosza tapadj a letöltés gombra!

screenshot_2015-03-03-18-20-38.png

A képernyő tetejéről érkező elemeket kell egymásra pakolva kirakni az eredeti képet. A fejlesztők a képzőművészeti albumok alkotásai mellett állatok, növények, világörökségi helyszínek fotóival is engednek játszani téged. Sőt: hamarosan lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját képeidet töltsd fel a játékba!

Az izgalmasabb játékmenet érdekében különböző akadályok emelik a játék nehézségét. Zsetonokért viszont kaphatsz segítséget nyújtó tárgyakat is. Fizetőeszközt nem csak valódi pénzért vehetsz: eredményed posztolása a fészen, vagy világgá csipogása szintén növelik zsetonjaid számát. 

 

screenshot_2015-03-03-17-20-06.png

A játszva  tanítás témakör egy újabb alkalmazással bővült. Bevallom, érdeklődve néztem utána egy-egy képnek, vagy éppen jó volt újra Szinyei Merse Pál élettörténetét olvasni. A buszra várás két percét követően a zötykölődés közben már az ecsetvonások tanulmányozása segített a külvilág kikapcsolásában. Így lesz a [Kikapcsoló] játékból szinte észrevétlenül ismeretterjesztő "művészeti album". 

play-letoltes.png


Címkék: játék alkalmazások [Kikapcsoló]

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr457237963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása