Firkálj a mobilodra! Itt a Google kézírás-felismerője

2015.04.16. 10:09 Yarner

Nem újdonság a kézírás az Androidos telefonokon, de tegnap este a Google hivatalos firka-inputja is megérkezett, és bizony mondom néktek, igen jól sikerült. A rengeteg elérhető nyelv között remekül ért magyarul is, és még az én macskakaparásomat is képes dekódolni. 

hadwrit.png

Természetesen lehet az ujjunkkal is firkálni, de elő lehet kapni a stylust, S-pent, vagy egyes telefonok esetében akár a grafitceruzát is. Külön poén, hogy az emojikat is berajzolhatjuk, azt is elég jó hatásfokkal megérti a kis app.

Az alkalom tiszteletére egy videón is bemutatom, hogy néz ki, amikor így pötyögök íme:

Legközelebb, ha megfázok, megkérem majd az orvosomat, inkább a telefonomba írja be a gyógyszeremet, az jobb eséllyel el tudja majd olvasni mint én...

Innen vihetitek: 

Get it on Google Play


Címkék: google billentyűzet app alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr517372594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2015.04.18. 10:30:50

Nekem ez nem bejövős. Egyrészt két kézzel kell macerálni a telefont, másrészt igen csak gondban van az ékezetes magyar karakterekkel. Ezektől az S-pen cuccoktól meg király a hideg, örülök, hogy megszabadultam ezektől a fölösleges böködőktől. Akiknek még volt PDA-juk, vagy éppen SE p sorozatú mobiljuk, mint nekem, csak örülni tudtak annak, hogy megszabadultak ettől az egész kényelmetlen hülyeségtől. Persze most újra feltalálják bizonyos gyártók a csőbe a lyukat, és mivel a mostani okosteló generáció életéből kimaradt a klasszikus smartphone/PDA időszak, újra el lehet adni valamit, ami eleve hülyeség.

Google+
süti beállítások módosítása