Nyerj Sziget-jegyet a Simple-lel!

Végre itt a nyár és meleg az idő és egymást érik a jobbnál jobb fesztiválok. A Volt már volt és a Balaton Sound utolsó hangfoszlányai is lassan elhagyják a Naprendszerünket, de ne csüggedjetek, hiszen nem soká jön az európai fesztiválszezon non plus ultrája: a Sziget. A Simple idén is derekasan kitett magáért Sziget-ügyben, hiszen a Simple app-ot olyan irányba terelte, hogy az még hatékonyabb és Sziget-képesebb legyen.

 

screenshot_2015-07-20-13-01-06.png

 

Simple alkalmazással még a jegy is olcsóbb

Aki még nem vásárolta be magát a kedvenc előadójára, vagy Sziget napjára, annak ideje elkezdeni feltelepíteni az alkalmazást, mert olcsóbban be tud jutni a fesztiválra. A Robbie Williams rajongóknak külön öröm, hogy a Simple-ben 18.000 forintért tudják megvásárolni a napijegyüket, a többi napra pedig 16.000 Ft a belépő, úgyhogy a Simple felhasználók úgy is vehetik, hogy grátisz sörrel vagy négycentessel indíthatják a fesztivált. :) A jegyet az alkalmazásban vásárolhatjátok meg és Simple egyenleggel vagy bankkártyával is fizethettek érte. Egy accountról egy napra maximum három jegy vásárolható. Ha megvannak a jegyek, akkor nincs más hátra, mint tűkön ülve kivárni a Sziget kezdetét, ahol a VIP vagy normál pénztárnál felmutatva a mobilodon a virtuális jegyed máris megkapod a karszalagot, és már mehetsz is bulizni. :)

 

screenshot_2015-07-20-13-01-44.png

 

Nem csak olcsóbb, de még nyerhetsz is

A Simple annyira jó fej volt, hogy a kedvezményes jegy mellett még némi szerencsefaktort is pakolt a csomagba, így ha napijegyet veszel a Simple appon keresztül, részt vehetsz egy augusztus 3-án történő sorsoláson, ahol öt szerencsés nyertes egy -1. napi Sziget koncertélménnyel gazdagodhat. Emellett egy másik nyereményjátékuk is fut, amit a Szigettel közösen csinálnak: a nyári szokásokra kíváncsiak egy kérdőív keretében. A kitöltők között 3 napijegy kerül kisorsolásra, úgyhogy ide is mindenképpen érdemes benevezni! :) A kérdőívet itt találhatjátok meg.

Tök jó, tök jó, de mi az a Simple?

Aki nem tudná annak ellenére, hogy februárban már írtunk róla a Simple egy mobilfizetéses applikáció, amiben a beépített vásárlási lehetőségeknek köszönhetően az élet már-már szinte minden területén fizethetünk az alkalmazáson belül vagy egy hozzákötött bankkártyán keresztül, vagy az előre feltöltött Simple egyenlegünkkel. Az év elején is számos hasznos funkció szerepelt már az app-ban (mozi- és színházjegy vásárlás, étel rendelés és fizetés, no meg az elmaradhatatlan üdítőautomatás-vonalkód beolvasós Jedi trükkös kólavásárlás) de azóta újabb lehetőségekkel is bővült: immár taxit is hívhatunk vele (a Szigetre ez jól fog jönni a megfáradt lábaknak), autópálya matricát is vásárolhatunk és a parkolás szerelmesei is megvehetik rajta keresztül a virtuális parkolócéduláikat.

 

screenshot_2015-07-20-13-04-03.png

 

A Simple villámgyors és amint a neve is mutatja: egyszerűen használható és leveszi a vállunkról a mobilos interneten való szenvedés terhét és az igazán fontos dolgok elintézést teszi élhetővé, mert nyilván akkor esik hanyatt a mobilböngésző, amikor valamit gyorsan ki kellene fizetni, vagy elintézni.

 

A Simple alkalmazást innen tudjátok letölteni, ami nem mellesleg nem csak Androidra, de iOS-re, és már WindowsPhone-ra is elérhető.

 

google-play-store.png

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr987641352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása