Rayman Adventures

A Raymen már-már fogalom. Olyan fogalom, mint az XP-nél a kék halál... :) Mindenki ismeri. Utóbbi dolog mondjuk egyáltalán nem volt szerethető, nem úgy Raymen! 

 

screenshot_2015-12-05-20-13-15.png

 

 

A platformjátékok platformjátéka újabb résszel jelentkezik. Szokásosan szép grafikával - aranyos segítőkkel, mindez pörgősen. Igaz, a szvájpolós irányítást szokni kell, de ha egyszer ráérez az ember, utána nem lehet vele gond. A hat éves lányom hamarabb elboldogult az irányítással... ezen már meg sem lepődtem... :-)

 

A játék ingyenes, de... természetesen itt is lehet vásárolni mindenféle földi segítséget. Mielőtt gyerkőc kezébe kerül az androidos eszköz, érdemes a Play-ben letiltani a közvetlen vásárlást! "Fénykép, csomag, én szótam!"

screenshot_2015-12-06-10-43-19.png

 

A csokifalás után jól jön egy kis mozgás! :-)

 

play-letoltes.png


Címkék: játék play

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr578142876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása