Gyorshír: Megint zöld a lámpa az Amazonnál

2015.04.16. 11:26 Yarner

Már-már unalommal is fogadhatjuk az osztogatást, annyira bevett fordulat az Amazon App Store-ban, hogy időnként a napi egy ingyenes app mellé még odatesznek egy jó tucatnyit is. Persze, ennyi alkalom után már nagy az ismétlődés aránya - az Osmos HD pl. már vagy negyedszer kapható meg, de ezen senki ne bánkódjon: először is, ajándék appnak ne nézd a fogát (aki frappánsabbat tud, írja be kommentbe, nekem most zsibbadt az agyam), másrészt így legalább azok is megkaphatják, akik múltkor lemaradtak, az Osmos speciel egy nagyon szép játék, érdemes kipróbálni.

amazonakcio.png


Címkék: akció amazon app alkalamzások

Firkálj a mobilodra! Itt a Google kézírás-felismerője

2015.04.16. 10:09 Yarner

Nem újdonság a kézírás az Androidos telefonokon, de tegnap este a Google hivatalos firka-inputja is megérkezett, és bizony mondom néktek, igen jól sikerült. A rengeteg elérhető nyelv között remekül ért magyarul is, és még az én macskakaparásomat is képes dekódolni. 

hadwrit.png

Természetesen lehet az ujjunkkal is firkálni, de elő lehet kapni a stylust, S-pent, vagy egyes telefonok esetében akár a grafitceruzát is. Külön poén, hogy az emojikat is berajzolhatjuk, azt is elég jó hatásfokkal megérti a kis app.


Címkék: google billentyűzet app alkalmazások

Frissült a WhatsApp!

2015.04.14. 09:03 ][-][alo

 

Immáron a Lollipop köntösébe bújt a népszerű üzenetküldő alkalmazás is. Az első évben továbbra is díjmentes a program használata, a következő évre pedig majd 1 dollár az előfizetés. Mivel még friss ez a verzió, egyelőre nem tudom megmondani, javult-e az alkalmazás "üzemanyag"-éhsége. Pár nap múlva már tapasztaltabbak leszünk :)

wafoc.png

 


Címkék: frissítés alkalmazások

Jó bőr? Ilyen lesz az LG G4

2015.04.13. 11:36 Yarner

Az androidos világ nagyjai közül már  páran letették az asztalra az idei nagy dobásaikat, és a Samsung nagyot durrant "becsszóra, mostantól minden más lesz" csúcstelefonja után most a "kisebbik koreai gyártó" örök pozíciójában ülő LG-n a sor, hogy valami nagyot dobjon - bár a Flex 2 személyében már letett egy combos készüléket a 2015-ös asztalra. 

lg-g4-us-invite-668x512.jpg

Ugyan a G4 hivatalos bemutatója még jó két hétig várat magára (április 28), egy ügyetlen munkatárs rövid időre aktiválta a csúcstelefon bemutató honlapját... Az ilyesmi nem maradhat észrevétlen, az alábbi képeket sikerült lelopni róla mielőtt megint lecsapták:


Címkék: hírek lg

Egészség mindenek felett

2015.04.10. 11:27 Gabking

A ma reggeli azokra a Samsung készülékre, amiken telepítve volt az S Health alkalmazás frissítés érkezett. Immár harmadik alkalommal történt meg, hogy az eredeti programot gyökeresen átalakították, és nem csak megjelenésen, és a felhasználói felületen történtek jelentős változtatások, hanem magán a koncepción is.s_helath_1.PNG


Címkék: Samsung S5 S6 S Health

Motorola szelfi bot - a Világméretű MotoMakerben!

2015.04.01. 08:22 ][-][alo

Új termékkel nyitja a Világméretű MotoMaker boltját a Motorola! Az amerikai cég az első Moto X megjelenésével hozta el nekünk a választható színkavalkádot. A webshopjában különböző képességekkel lehetett felvérteztetni a telefont (szín, anyag, háttértár). Sajnos, csak bizonyos országokban érhették el a vásárlók a testreszabhatóság eme élményét - egészen mostanáig!

motoselfie.jpg

 


Címkék: bejelentés MotoMaker

Ne engedj a 48-ból! Játékleárazás a Playen!

2015.03.31. 02:09 ][-][alo

A HandyGames 15 éves szülinapi ajándéka, hogy 0,15 dollárért kínálja 15 játékát. Igen, jelenleg 48 HUF az ára az alábbiaknak! :)

jateklearazas.png


Címkék: leárazás játékok árfigyelő play áruház

Samsung Galaxy S6 Drop Test & S6 Edge Scratch Test

2015.03.29. 08:54 Gabking

Nem is olyan rég mutatta be a Samsung az MWC-n az S6, és S6 Edge telefonjait, máris megjelentek az elmaradhatatlan tesztek, ahol ezeknek a készülékeknek a "nyúzópróbáját" hajtják végre.

Én magam nem rajongok az ilyen tesztekért, egészen egyszerűen sajnálom a telefonokat, de láthatóan a Phone Radar munkatársai ezen a gáton könnyedén túl tudtak lépni, és máris karcolják, dobálják ezeket a telefonokat. 

A tovább után láthatjátok ti is


Címkék: Samsung drop test Samsung S6 S6 Edge

SMARTMOBILE 2015

2015.03.27. 10:00 Gabking

Idén is megrendezésre kerül a már szokásos, eddig minden évben nagy érdeklődéssel várt Smartmobile konferencia. Idén nem az előadók listájára ismét nem lehet panasz, és a helyszín is okot ad a kíváncsiságra, hiszen idén a Várkert Bazár ad otthont a konferenciának.

Ez nem lehet véletlen, hiszen az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy az érdeklődés évről évre fokozódik, olyan meghatározó eseménnyé vált, amin már illik ott lenni azoknak, akik komolyan foglalkoznak azokkal a trendekkel amiket az okos telefonok, okos eszközök diktálnak. 

sm2015.jpg


Címkék: Konferencia Smartmobile smartmobile2015 SmartHome Wearables

Femina menstruációs naptár, hogy tudd, hogy épp hol tart a tested

2015.03.26. 10:14 Tomi from Space

Rendhagyó cikkünk következik egy olyan applikációról, ami az emberiség egyik részének hatalmas segítség lehet a mindennapokban, a másik részének pedig egy érdekes kirándulás magának a megfoghatatlannak és a tudománynak a világába. A kicsit érhetetlen bevezető, ámde a mindent elmondó cím után már érthetitek, hogy miért is érdekes ilyen appról írnunk, egy olyanról, amire sosem lesz szükségünk - ami persze nem igaz. Hogy miért? Hamarosan kiderül!

screenshot_2015-03-18-14-11-53.png


Címkék: alkalmazások

Google+