Moto X - Régi és Új

2014.08.22. 10:58 ][-][alo

Már nem csak képernyőről érkeztek képek az új Moto X+1 készülékkel kapcsolatosan. A mostani montázson az elődmodell és az új jövevény szerepel egymás mellett. Az érdekesebb részletek a fehér készüléken láthatóak...

MOTO-X-OLD-NEW-BLACK.jpg


Címkék: pletyka motorola

Meteora és Tűzijáték

2014.08.20. 12:20 ][-][alo

A mai ünnephez immáron hozzátartozik a tűzijáték. Hogy elkerüljük a 2006 augusztus 20-ihoz hasonlatos szomorú eseményt, érdemes előtte tájékozódni az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, melynek elérhetősége: www.met.hu. Vagy telepítsük a figyelmeztető alkalmazásukat, a Meteorát!

metci.jpg


Címkék: felhívás alkalmazások

Moto sokadalom

2014.08.17. 23:02 ][-][alo

X+1, G2, 360, Shamu, Droid Turbo, Maxx

Félelmetesnek látszó felhozatallal érkezik a Motorola: szeptember 4-én Chicagóban tart bulit, ahol végre hivatalos forrásokból tudhatja meg a publikum, mit is takarnak az X+1, G2, 360 jelölések. 

nexusae0_moto_thumb.gif

 


Címkék: bejelentés pletyka motorola nexus moto x

Nem úgy acél - bejelentették a Samsung Galaxy Alphát

2014.08.15. 17:22 Yarner

A Galaxy S5 bemutatója óta (pontosabban már azelőtt) zsizseg a pletykagépezet, hogy a Samsung valami nagyon dolgozik, és hogy az S4 Active mintájára készül egy különkiadás is a legújabb csúcstelefonból, ami igazi luxusváltozatként orvosolni fogja a legnagyobb panaszt, ami a Samsung okostelefonjait a kezdetek óta éri: műanyagból készülnek

Február óta jó sokat kellett várni a pillanatra, ami végre eljött: íme, itt a Samsung Galaxy Alpha.

alpha front.jpg

Itt van, de nem egészen úgy, ahogy vártuk. A készülék nem az S5 kicsinosított ikerpárja, hanem egyfajta "Galaxy S5 mini deluxe" (a specifikációkról kicsit lejjebb). Ami viszont a legfurább: a HTC-vel versenyre kelő acélos unibody helyett a várva várt fém mindössze egy nagyon szépen formázott keretben jelenik meg, amire elöl a kötelező üveglap feszül, hátul viszont... na mi?


Címkék: apple hírek samsung

Színek és Matek

2014.08.10. 13:04 ][-][alo

Két apró játékot ajánlok a figyelmetekbe, az egyik színekkel próbál megtéveszteni, a másik a gyors számításokkal szeretne kifogni rajtatok.

Screenshot_2014-08-09-09-32-46.png

Screenshot_2014-08-09-09-27-07.png


Címkék: játék alkalmazások

MasterCard PayPass - A leggyorsabb fizetési mód a fesztiválokon is!

2014.08.07. 14:53 Tomi from Space

A boltban számos esetben levert már a víz, amikor előkerültek a bankkártyák az előttem sorban álló vásárlóknál. Ilyenkor mindig elfelejtett PIN kódokat, megsérült chipeket kezdtem vizionálni és már éreztem a számban a lakásban hagyott, éppen odaégő töltött káposzta ízét, amit csak azért hagytam úgy, mert "úgyis megjárom 2 perc alatt a boltot". A technológia fejlődésének és az emberek és üzletek high-tech-esedésének hála viszont újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg a fizetések lebonyolítása előtt. Az NFC megjelenésével új távlatok nyíltak és kicsiny hazánkban is egyre jobban elterjedt ez a fizetési mód. Magyarország nemzetközi összehasonlításban az élvonalba tartozik, ami az egyérintéses fizetési technológia elterjedtségét illeti. A Magyar Nemzeti Bank adatai szerint 2013-ban háromszorosára nőtt az egyérintéses bankkártyák száma Magyarországon. Tavaly év végén közel 1,8 millió ilyen plasztik volt forgalomban 2014 első negyedévére pedig ez a szám elérte a 2,2 milliót. A MasterCard saját adatai szerint 2012 és 2013 között megtízszereződött  a PayPassTM kártyás fizetések száma és összértéke is hazánkban, és mára az összes MasterCard® és Maestro® kártyás fizetés hét százaléka ilyen, egyérintéses bankkártyával történik.

terminal.jpg


Címkék: mastercard paypass nfc

Google Asszisztens Indító

2014.08.03. 10:30 ][-][alo

Február végén még csak bizonyos készülékre volt hivatalosan elérhető a Google Now Launcher. A minap a Cég elérhetővé tette az összes eszközre, amin legalább 4.1-es android rendszer fut. A magyar nyelvű Playen "Google Asszisztens Indító" név alatt keressétek az alkalmazást! 

GAI.jpg

 


Címkék: alkalmazások launcher google now launcher

HTC One M8 4.4.3

2014.07.29. 10:33 Mirrmurr

Idegesítően matekos cím a cikk fölött = frissítés jött a remek készülékre.

Screenshot_2014-07-29-09-46-56.png


Címkék: frissítés htc one Android

Ébredező India - Karbonn Titanium X teszt

2014.07.25. 09:36 Yarner

A Karbonn nem tartozik a legismertebb márkák közé a házunk táján - ez nem is csoda, ugyanis az indiai márka eddig nem nagyon szerepelt a boltok polcain. Most viszont az eMAG webbolt nagyot ugrott, és beemelte a cég telefonjait a termékkínálatába. India eddig inkább mint felvásárlópiac jelent meg az Androidos híradásokban, de ez hamarosan megváltozhat - egyrészt a népes szubkontinens belföldi gyártói is kezdenek vállalható, és legfőképp elérhető árú termékekkel kilépni a nemzetközi piacra, másrészt a (szintén indiai származású) Sundar Pichai által múlt hónapban bejelentett Android One program hatására valószínűleg ősztől sokat olvashatunk majd az onnan érkező készülékekről. Mellesleg a Karbonn is az Android One partnerek közé tartozik, így már csak emiatt is kíváncsian vártam, mit rejt majd a színes doboz.

KarbonnTitaniumX.jpg


Címkék: teszt karbonn

Material Design alapján frissült a Play Áruház

2014.07.23. 16:16 ][-][alo

A Google korábban bejelentett új Android verziójában, az "L"-ben megjelent Material Design formavilágához igazodva frissült a Play Áruház alkalmazás. Ezelőtt is frissítette az alkalmazásai arculatát a Google: mindig az aktuális rendszerhez formálva azokat. Ez igazából egy kegyes csalás, hiszen azon készüléktulajdonosok, akiket magára hagytak a gyártók, (értsd: nem frissítették az aktuális androidverzióra az eszközüket) mégis kaptak egy mézes madzagot. Akár ilyen is lehetne az egész telefonod, ha a gyártód nem tenne rád magasról... (Aki nem ismerné a Play Áruházat: itt egy korábbi bemutató.)

Screenshot_2014-07-23-15-58-37.png

A dizájnról összefoglalót írt nemrégiben Yarner.

A mostani változtatás az optikai tuning kategóriába esik. Letisztult, Lényegre törő: vagyis egyszerűen "L".

Az alábbi videó szemlélteti, milyen volt korábban, s milyen lett a frissítést követően a Play Áruház.

Türelmetleneknek: egy oldal, ahol megtalálható a letöltési link. 

 

Nektek hogy tetszik az alkalmazás új külseje?

 

Forrás: Droid-life.com

 

 


Címkék: alkalmazások play store

Google+