Rólunk?

2010.02.24. 23:06 P_J_S

Az Androlib.blog.hu 2010 februárjában indult el két fővel (ami azóta négyre bővült) , azzal a céllal, hogy a Magyarországon még csereperő Androidos közösséget naprakész információkkal, leírásokkal, készüléktesztekkel, játékokkal és a mindennapos Androidozáshoz szükséges segítséggel lássa el. Reményeink szerint mindenki talál itt olyan információkat, amivel könnyebbé válhat az élete és jobban szót ért a Robotjával :) Amennyiben kérdésetek, felvetésetek van, ne habozzatok írni nekünk az androlib.blog.hu  kukac gmail.com címre.

Mindenkinek kellemes böngészést és olvasgatást kívánva,

Az Android.blog.hu szerkesztőgárdája

 

"Tomi from Space és ConspiracyTheory csodás mód értettek ahhoz, hogyan kreáljanak gigantikus mobilszámlákat, amíg rá nem jöttek arra, hogy mobilnettel konkrétan azokat az alkalmakat kell számolni, amikor nem érhetik el egymást :) Gtalk realtime, Gmail - méghozzá Push módon -, mi is kell még? A 160 karakter már a múlté.

Hatalmas szeretetük a futurisztikus kütyük - és megjegyzendő: BÁRMILYEN gombbal és kijelzővel, (lehetőség szerint ezek kombinációjával ellátott) valamik iránti szeretete mélyül és mélyül, ahogy ezek éledeznek. Játékok, appok, szinkronok.

Őket minden érdekli, ami a kis zöld robottal történik :)"

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr11788225
Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása