Tovább növelte részesedését a 2.1 az összes Android között

Szépen lassan kezdenek kikopni a piacról a 2-esnél régebbi Android-verziót futtató készülékek az Android Developers friss statisztikája szerint: a grafikon 14 nap során az Android Marketre csatlakozó készülékek adatait mutatja, amelyen jól látható, hogy immár a készülékek több, mint fele (55%) futtat 2.1-et.

Az elhúzódó bevezetés miatt a 2.2 még alig kimutatható arányt képvisel - 3,3 százalék, ami valószínűleg a piacon levő néhány tízezer darab Nexus One-t jelenti. A harmadik negyedévtől, amikor több 2.1-es nagyágyú (többek között a Motorola Droid, a HTC Desire, és a Samsung Galaxy S) megkapja a frissítést, valamint újabb csúcskészülékek érkeznek immár gyárilag 2.2-vel, bizonyára hasonló robbanást produkál majd a Froyo részesedése is.

[via Android Community]


Címkék: statisztika

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr722167884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása