Óriási siker a Galaxy S, jön a fehér verzió

Bár még csak két hónap telt el a Samsung Androidos nagyágyújának megjelenése óta, hazai pályán immár 800.000 példányt adott el belőle a dél-koreai gyártó. Figyelembe véve az ország lakosságának számát (50 millió a Wikipedia szerint) ez igen szép eredmény - a 300 millió lakosú Amerikai Egyesült Államokban 4,8 millió darab értékesítése jelentene hasonló sikert, így nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Galaxy S nem csak minőségben, de immár eladási adatokban is állja a versenyt az iPhone-nal szemben.

Európában sem kell szégyenkeznie a Samsungnak: az EISA - Európai Kép és Hang Szövetség - szokásos évi díjkiosztóján a Galaxy S nyerte el a Legjobb európai okostelefon 2010-2011 címet. Tavaly a cím birtokosa még az iPhone 3Gs volt...

Egyébként a Samsung a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy Dél-koreában fehér színben is kapható lesz a készülék - a pletykák szerint Európának is jut az új változatból, azt egyelőre nem tudni, hogy mikor. Az azonban bíztató jel, hogy egy spanyol üzletben már felbukkant a fehér Galaxy is, 500 eurós (140.000 Ft) áron.

[via Samsung Hub]
 


Címkék: samsung galaxy s

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr572232323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.19. 10:20:13

Ez tényleg ilyen nagy, vagy a csajok tényleg ilyen kicsik? :D

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.19. 10:28:46

@Tomi from Space: A nagylátószögű objektív csodákra képes :) De egyébként tényleg nem kicsi a Galaxy, most pár napja láttam egyet élőben, és brutálisnak tűnik a Desire-hez képest. Pedig a méretadata alapján milliméteres különbségek vannak, mégis, valamiért olyan nagynak hat.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2010.08.19. 10:29:26

Nekem úgy tetszene igazán, ha az eleje is fehér lenne.Az a baj, hogy annyi rossz tapasztalatom volt már samsung telefonokkal, hogy egyszerűen már automatikusan arra asszociálok, hogy a samsung csak rossz lehet, tudom, hogy pl. a galaxy egy tök más kategória mint anno az én középkategóriás telójaim, de a rossz tapasztalatok mély sebet hagytak bennem.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.19. 11:08:01

@pantomimes: Azok mindenkiben. Ezért nem veszek soha semmit, ami LG és ezért nem is fogok többet Samsung monitort venni, csak és kizárólag Acer-t

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.19. 12:07:20

Ilyen alapon csak Nokia telefont érdemes venni, mert 8-10 éve is ők voltak a legjobbak :) (közben pedig meg lehet nézni a mai kínálatukat, egy teljesen középszerű gyártóvá silányultak, eszembe nem jutna ma Nokiát venni)

Samsung telefonokkal eddig nincs sok tapasztalatom, úgy 6-7 éve volt egy, nem emlékszem már a típusára (csak arra, hogy kék volt a kiejlzővilágítása, ami akkoriban nagyon menő volt, és a 3210-3310 tulajok többezer forintért vették a kék ledet) de azzal a telefonnal a világon semmi bajom nem volt, a maga idejében jónak számított. A Galaxy-ról pedig eddig negatív véleményt nem nagyon olvastam, így szerintem megérdemel egy esélyt.

Google+
süti beállítások módosítása