Belehúzott a Samsung, jön a Galaxy Tab

2010.08.25. 10:43 pacska

Úgy tűnik a Samsung nagyon odarakja magát és kiaknázza a Galaxy adta lehetőségeket (lásd pl. a Galaxy médialejátszót). Ezúttal kiadtak egy hivatalos videót is a tablet érkezéséről.

Pontos specifikációk egyelőre nem láttak napvilágot, amit tudhatunk:
- 7"-es kijelző
- Android 2.2-es oprendszer
- elő- és hátlapi kamerák (videohívás)
- 1 GHz processzor
- HD videók lejátszása
- Swype szövegbevitel
- Flash támogatás

A tablet hivatalos bemutatkozása szeptember 2-án lesz Berlinben az IFA rendezvényen.

 


Címkék: hírek samsung tablet galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr112246077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyilkosdömper 2010.08.25. 11:30:27

Azért ezen a blogon rendesen tűnnek elfele a cikkek!
Gondolok itt a blog megszűnésére, meg a tegnap esti LG cikkre.
Biztos, hogy ezt így akarjátok csinálni?
Kezdtek komolytalannak tűnni...
Ha valamin égtek, simán letörlitek!
Gáz!

pacska · http://twitter.com/_pacska_ 2010.08.25. 12:11:02

@Gyilkosdömper: Passzolok, lemaradtam a tegnapi álalad említett cikkről. Részemről vállalom az írásaimat, ha baj van vele szívesen javítom, legalább tanulok a hibákból. Amúgy szerintem nem gáz a törlés, ez egy hobbyblog, nem egy szaklap..

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.25. 12:16:25

@Gyilkosdömper: Emberek vagyunk mi is, na, vannak néha rossz pillanataink nekünk is, aztán lenyugszunk és megdumáljuk a dolgokat :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.25. 12:21:47

@Gyilkosdömper: Az a post azért lett leszedve, mert nem arról szólt már a beszélgetés, amiről kellett volna. Másrészt elfelejtették az emberek, hogy ez a blog miről szól: mi nem fizetett, és öntörvényűen megkreált, a trendeknek fejet hajtó blog vagyunk, hanem az Androiddal foglalkozni szerető társaság, ami néha a szubjektív véleményét írja le. Nem azért írunk, hogy bizonyos készülékek elkötelezett híveinek a hátát simogassuk, hanem azért, hogy elmondjuk, hogy mit hogy gondolunk, mit hogyan látunk és mit tartunk egy megfelelő iránynak. Ha egy post kommentjei abba az irányba mennek el, hogy máglyára küldjenek emberek csak azért, mert lefikázta a hőn szeretett készüléküket, akkor szerintem még mielőtt komplett anyázás indul el a járható út az, ha az adott postot lezárjuk és továbblépünk. Ha ezt esetleg máshogy gondolod megértem, de mi nem vagyunk a flamewar hívei, ha valaki ilyet szeretne, akkor erre másik blogot célszerű használni.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.25. 12:22:37

Fú, egy ilyen tabletet azért már elfogadnék :D

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.25. 12:28:50

@Gyilkosdömper: Másrészt a blog bezárása bulvár volt, néha kell ilyen is, ahogy meg Geri írta, mi is emberek vagyunk.

Arról is ejtenél pár szót, hogy hetente hány órát szánunk arra, hogy informáljunk Titeket? Arról, hogy nyereményjátékot rendezek amit saját zsebből finanszírozok, arról, hogy próbálunk minél több infót összeszedni és az amúgy is rendkívül kevés szabadidőnket áldozzuk erre? Ez nem gáz mi??

InTheGajd 2010.08.25. 12:46:06

A torolt lg loop poszthoz annyit, hogy aki olyat vesz meg is erdemli, hogy at**sszak. Annyi penzert mar inkabb hasznaltan veszek egy Htc TD2-ot. Ha 2007-et irnank meg meg is erne, de manapsag...

pacska · http://twitter.com/_pacska_ 2010.08.25. 12:48:18

Most már akarom azt a posztot :D

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.25. 13:01:46

@Tickitucku: Szerintem erről ne nyissunk újra flamewart, mert mindenkinek mások az igényei. Én például soha többé nem lennék hajlandó WinMo-t használni, a Desire után kínszenvedés volt még átmenetileg is. Oké, hogy a HD2 a WinMo-s telefonok közül a létező legjobb, de ez csak olyan, mint ha azt mondanánk hogy a Wartburg a legjobb a kétütemű autók közül. Ha egy árban lenne a használt Wartburg és az új Maruti (950 köbcentis motorral, minden extra nélkül) még akkor is jobban megérné az utóbbi.

Gyilkosdömper 2010.08.25. 13:34:36

@Tomi from Space: Köszi neked is, de
"Arról is ejtenél pár szót, hogy hetente hány órát szánunk arra, hogy informáljunk Titeket? Arról, hogy nyereményjátékot rendezek amit saját zsebből finanszírozok, arról, hogy próbálunk minél több infót összeszedni és az amúgy is rendkívül kevés szabadidőnket áldozzuk erre? Ez nem gáz mi??"
Ezek a dolgok, mint olvasót, -már bocs- abszolút nem érdekelnek. Csak az számít, amit látok és ezt fogalmaztam meg. Ugyanis én az olvasó vagyok, aki tech híreket olvasgat a neten, ha kérdése van felteszi, ha véleménye elmondja. Ennyi. Ahogy téged sem érdekel ha bemész egy boltba mennyi ember küzd a háttérben, hogy ki legyél szolgálva.
De mint láttam, ha véleményed van te is elmondod...
a homáron!

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.25. 13:42:16

@Gyilkosdömper: OFF: A homáron valószínűleg tőlem is lesz egy poszt hamarosan :) Ugyanis elég zűrös körülmények közepette tűnt el a Desire a nyaraláson, és meg is írtam a Neckermann-nak a sztorit elég részletesen, de eddig egy "sajnáljuk" nem jött tőlük válaszként.

Egyébként igazad van, azért van a kommentlehetőség hogy az ember elmondja a véleményét, ezeket mi elolvassuk és ha olyan, tanulunk belőlük :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.25. 14:11:03

@Gyilkosdömper: Engem érdekel, főleg, hogy én is háttérmunkát végzek és az a feladatom, hogy a cégem ügyfeleit kiszolgáljam és hozzáteszem, hogy rendkívül elégedettek ezzel.

A hozzászólásaidat és a hozzáállásodat pedig nagyon szépen köszönjük :)

Google+
süti beállítások módosítása