USA: Egymillió eladott Galaxy S

Azt eddig is tudtuk, hogy saját hazájában, Dél-Koreában igen jól fogy a Samsung Androidos csúcskészüléke - a gyártó friss sajtóközleménye szerint viszont nincs ok a panaszra az amerikai kontinensen sem: az egyesült államokban a T-Mobile Vibrant illetve AT&T Captivate név alatt forgalmazott Galaxy S variánsokból eddig összesen egymillió darab fogyott el július 15-i piacra dobásuk óta.

A Samsung hasonló eredményekre számít a QWERTY billentyűzettel szerelt Epic 4G nevű változat esetén is, amelyet forgalmazását a Sprint kezdi majd meg holnaptól, ezután pedig a Verizon Wireless és más amerikai szolgáltatók kínálatában is megjelenik majd. Európai megjelenéséről mindezidáig csak pletykák láttak napvilágot, egyelőre annyit lehet sejteni, hogy az öreg kontinensen Galaxy Q néven találkozhatunk majd vele.

[via SamsungHub]


Címkék: samsung galaxy s eladási adatok

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr342258195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása