Óvatosan a nem hivatalos 2.2-es updatekkel!

Akik a napokban kijött, nem hivatalos Droid X Froyo-t tették fel, azok most félhetnek, mert a Motorola bejelentése szerint ebből a verzióból nincs út az update felé, tehát hiába is jön ki szeptember elején az official update, nem fogják tudni feltenni a tulajdonosok (feltéve ha nincs valami megoldásuk arra, hogy visszategyék a régi, legalább 2.1-es verziót).

Úgyhogy kedves Android-idomárok, bármennyire is kecsegtetőek a főzött ROM-ok, csak óvatosan velük. Mint tudjuk a pionírok haltak meg mindig legelőször, úgyhogy ha új és főként főzött ROM-ok kerülnek az interwebre, mindig várjunk velük legalább 1-2 hetet, amíg elkezdenek jönni a visszajelzések és ne csináljunk mártírt a PDA-nkból.


Címkék: motorola szopóág 2.2

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr282262342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blog.sancho.hu · http://blog.sancho.hu 2010.09.01. 12:42:15

Van ez hazánkban egyáltalán? Tuti van GSM változata? Nem ismerem annyira a gyártó palettáját, csak mintha ez itt nálunk nem lenne aktuális.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.01. 14:56:49

@blog.sancho.hu: Ez a post inkább arról szól (egy intő példával), hogy ne tegyen fel mindenki ész nélkül főzött romot, mert gondok lehetnek belőle. Az általam ismert Androidosok 80%-a, amint meghallja, hogy van eggyel nagyobb verziójú főzött ROM, már teszi is fel (én is persze). Mondjuk ezután a hír után már figyelni fogok. Most gyári 2.1 van fent és elégedett vagyok vele, az official Liquid Froyo-ig nem is váltok.

blog.sancho.hu · http://blog.sancho.hu 2010.09.01. 16:44:21

Én mindid várok 1-2 tapasztalatot, míg rátolom a PDA-ra az adott új ROM-t. :)

jnorbi 2010.09.09. 01:19:42

ha már 1x lecserélem a gyári romot, akkor minek tennék vissza újra gyárit? ez arra vonatkozik, hogy ha jó kis főzött romot teszel fel, akkor nem lesz stock rom update-ed... szvsz, nekem erről szól ez a bejelentés. de ez kit zavar, majd jön a főzött romból is az új gyári romra épülő új változat ;)

Google+
süti beállítások módosítása