Hero of Sparta HD

2010.12.31. 09:00 readya

Egy újabb Gameloft durranásról számolhatunk be: Hero of Sparta HD. A játék 1 napig ingyenesen letölthető volt nemrég, de sajnos erről már lemaradtunk. Marad a készítők honlapján keresztüli vásárlás. Első indításkor jó nagy adagot tölt le az SD kártyára (95MB), ezért érdemes ezt Wi-Fin keresztül megtenni. A történet egyszerű és jól ismert a Spártai mitológiából. Argos király szerepében Spárta hőseként megvívjuk a csatáinkat, közben különböző szörnyeket, küklopszokat és egyéb lényeket kell jobb létre szenderítenünk.


A játék folyamán folyamatosan kapunk újabb és újabb lehetőségeket, ezeket a játék mindig el is magyarázza adott helyen. Fejlődik a karakterünk, a fegyvereink és így tovább. Szóval a nagy zúzás közben időnként fejlesszünk is a begyüjtött tapasztalatokért cserébe. Amire érdemes figyelni: mindennek szerepe van. Ha megjelenik egy gomb menet közben, nyomjátok meg. Pl. a nagyobb szörnyek el tudnak minket kapni és az extra gombok nyomkodásásval tudunk kiszabadulni, de ugyanez fordítva is igaz. Mi is el tudjuk kapni őket egy kombó után majd a gombokat nyomkodva kivégezhetjük őket (Mortal Kombat nyelven: Finish him!). Nem vagyok általában az ilyen játékok rajongója, de ezzel már közel 6-8 órát játszottam. Amikor éppen nincs kedvem túl sokat gondolkodni, csak menni előre és mindenkit lezúzni, akkor tökéletes kikapcsolódás.


Címkék: játék readya hero of sparta

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr122537077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

readya 2011.01.01. 16:51:51

Na, közben végig is nyomtam. Ha zúzni kell, ez a legjobb.

Kree 2011.01.04. 09:37:08

Helló! Nekem sikerült leszednem az ingyenes napon a játékot. Jópofa, élvezném is - viszont a mentés valamiért nem működik... Írja, hogy checkpoint saved, de ha kilépek a játékból, legközelebb elől kezdi. Neked nem volt ilyen problémád? (Remélem ez nem az ingyenes verzió sajátossága...)

readya 2011.01.04. 10:32:56

@KreeZonas: Szia, az ingyenes és a teljes verzió egyforma. Nekem nem kezdi elölről, fura.

Google+
süti beállítások módosítása