Dungeon Hunter HD

2011.01.01. 09:00 readya

Az egyik ismert RPG játék Androidos portját készítette el a Gameloft, a HD játékaik sorában. A grafika a megszokott módon gyönyörű (250MB felett tölt le az SD-re első indításkor a játék, ezért lehetnek is elvárásaink :) ), a játékmenet pedig ismert. Kalandozzunk, varázsoljunk, fejlődjünk és természetesen mindenkit zúzzunk le fegyverrel vagy varázslattal. De azt hiszem egy RPG játékról ennél többen nagyon nem is lehet írni, pláne ha olyan ismert darabról van szó, mint ez. A játékot szintén a Gameloft Android centeren keresztül vásárolhatjátok meg.



 

Az androidos verzió bemutatója:


Címkék: játék readya dungeon hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr382537119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.01.06. 12:20:29

karácsonyi akcióban ingyen adta a Gameloft.
(Plusz pont a programozóiknak, hogy mivel az adatokat az SD-n tárolja a game, rendszerfrissítés után is megmaradt a mentésem, yay!)

Tényleg szép, jó a játszhatósága, az egyetlen, ami fáj, hogy nagyon sokféle tárgy van (random mágikus tulajdonságokat kapnak, aszerint kategorizálja a tárgyat, hány extrája van), és rengeteget lehet belőlük összeszedni a pályákon, úgyhogy majd' annyi időt kell eltölteni az inventory böngészésével és a fölös cuccok szanálásával (véges a hely az inventoryban), mint magukban a dungeonokban.

Profi kis játék, techdemónak is kiváló, ha villogni akarunk a telefonnal :-).

Google+
süti beállítások módosítása