Assassin's Creed: Altair's Chronicles

2011.01.09. 09:00 readya

A Gameloft játékokat bemutató sorozatunk végéhez érve kövekezzen az Assassin's Creed: Altair's Chronicles. Jeruzsálemben járunk 1191-ben, a harmadik keresztes hadjárat idején. Altaïr, egy orgyilkos mester bőrébe bújva kell eldöntenünk, hogy melyik oldalra billenjen a mérleg nyelve. 3D-ben mászkálhatunk és tüntethetjük el az ellenfeleket különböző akrobatikus mozdulatok kiséretében. Ehhez a következő fegyvereket használhatjuk: kard, tőr, hurok, bomba illetve fojtás. Utunk során különböző feladatokat kapnuk mini játékok formájában. A játék során különböző tárgyakat és egyéb dolgokat kell öszegyűjteni, ezek egy részével fejleszthetjük a fegyvereinket vagy a saját képességeinket. A minőség a megszokott magas színvonalon mozog. Első indításkor 160MB körüli adatot tölt le, ezért - szintén szokásos módon - használjatok Wi-Fi-t. A játék a Gameloft oldalán keresztül vásárolható meg 4.99 dollárért. Mi mást mondhatnék még? Orgyilkosok előre!


A hivatalos bemutató videót se felejtsétek el megnézni:


Címkék: játék assassin s creed readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr442540190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gp 2011.01.10. 12:21:09

Azért az komoly, hogy már telefonoknál is elő kell írni a minimum hardvert a szoftver forgalmazónak. Ez valahol jó is, meg rossz is. Legend mellett kifejezetten rossz :)

bioLarzen 2011.01.10. 17:03:14

@gp: Ja, a következő lépés az lesz, hogy megjelennek a külső bővítések és turbók :D

bio

Google+
süti beállítások módosítása