HexDefense - tower defense játék

2011.05.20. 16:50 readya

UPDATE: azért vettem előre a cikket ismét, mert a fejlesztőnek írt levél után, pár napja megvásárolható lett a játék. Tehát mindenki számára elérhető és én nagyon ajánlom. Azt nem mondanám, hogy egyértelműen jobb, mint a Defensoid (lásd korábbi írásom), viszont nagyon hasonlít arra. Szerintem mind a kettőnek van létjogosultsága, mert pont annyiban különböznek, hogy mind a kettővel élvezetes játszani és nem ugyanazt az élményt adják.

A Marketen bekerült az ajánlóba a HexDefense nevű játék és ez nem véletlen. Egész egyszerűen jó. Nincs túlvariálva, nincs elképesztő grafika (bár itt rögtön ellent is mondok magamnak, mert nekem nagyon tetszik), de jól játszható, mindent tud, amit egy tower defense játéktól elvárhatunk, jók a hangok és a nehéz kategóriába sorolom még normal erősségen is.

A játékban különböző ellenfelek és "főellenségek" jönnek. Nem minden védelmi egység tud kárt okozni minden támadóban, szóval jól át kell gondolni a mi, merre, hány métert. A beszerzésnek több módja is van. Akik megoldották a leírásom alapján az Amazon Appstore for Android elérést, azoknak már meg van, hiszen ingyenes volt valamelyik nap. Akik nem, azok Market enabler segítségével meg tudják vásárolni mindössze 1,50 dollárért vagy körül kell nézni egyéb beszerzési lehetőségek után.


Címkék: játék readya hexdefense

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr742868103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siz · http://siz.hu 2011.05.31. 09:31:33

Bezzeg én hiába írok a fejlesztőnek, hogy SGS2-n fagy, nekem nem válaszol. :(

readya 2011.05.31. 21:41:21

@siz: már vettél, végleges szoftver van rajta vagy teszt?

siz · http://siz.hu 2011.06.01. 09:24:32

Vettem, "rózsaszín" szolgáltatónál elővételben. Múlt héten hozták ki. Végleges gyári szoftver, XWKE2-es, még nem frissítettem az újabb, nem hivatalosan terjesztettre. :)

readya 2011.06.11. 12:32:55

@siz: rakd fel az update-et. Hátha javította a srác. Tegnap jött új verzió :)

Google+
süti beállítások módosítása