Zombi-e vagy? Ha nem, majd az leszel...

Sötét van. A csempéken lágyan visszatükröződő fényben megcsillan a kilincs, de én ülök nyugodtan tovább és teszem a dolgom. A Market ikonja hirtelen szemet szúr és mivel időm engedi rábökök. Egy misztikus utazás veszi kezdetét, ahonnan már nincs többé visszaút. Talán egy vég nélküli kalandozás lesz ez, vagy hirtelen hasít belém valami, ami örökre megváltoztatja az életem? Nem tudom, de böködök, húzogatok, nyomkodok, majd beírok egy szót: Zombie. Hirtelen appok sokasága jelenik meg, amiből szemet szúr egy: Zombie Booth. Letöltöm és várom, hogy feltelepüljön. Az unalom már menetet vágott az arcomba, úgyhogy ideje, hogy történjen valami. Elindítom, fotót kér. A gallery megnyílik és nem telik bele fél perc már tölti a profilfotóm. Bágyadtan várok, hogy mi fog történni, mert lövésem sincs, hogy mit csinál az app. Pedig kellene! Kellene egy shotgun b*sszameg! Braaaaaiiiiiinnnsssss!!!!

És igen! A ZombieBooth nagyon odavágott. Nem tesz mást, mint kedves fotókon díszelgő embertársainkból 3D-s, mozgó, üvöltő, pislogó zombit csinál, ami ha a képernyőt tapogatjuk ráharap az ujjunkra. Videót direkt nem teszek, legyen mindenkinek meglepetés a kidolgozás minősége, de higgyétek el, megéri feltenni :) Szóval Market, install, elindít, fotóz, vár, aztán MENEKÜL!

Update: Készíts magadról zombie fotót és töltsd fel a ZiPpZaR Mobile Facebook oldalára. Szólj az ismerősöknek, hogy like-olják a fotódat. Ha a Tiéd a legtöbbet like-olt kép, akkor egy 4 GB-os pendrive-ot nyerhetsz. Hrrrrr :D

Eredmény hirdetés következik:

ARANYÉREM: Kiss Viktória 63 L!KE nyereményed 4GB-os MicroSD kártya
EZÜSTÉREM: Darabánt TIBOR 35 L!KE nyereményed 2 GB-OS MicroSD kártya
BRONZÉREM: BODI JÁNOS 27 L!KE nyereményed 2 GB-OS MicroSD kártya

A nyerteseknek gratulálunk :)

 

 

 (Mivel az AppBrain keresőmotorja letérdelt, ezért most kivételesen egy QR kódot kaptok)


Címkék: app alkalmazások zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr423020882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boston2 · http://boston.blog.hu/ 2011.06.28. 21:05:50

Az Android market kezd felnőni az Apple Store-hoz. Persze csak ha majd az ehhez hasonló és a Bluetooth fingó appokból is egyforma bőség lesz.
Biztos sokakat meggyőz majd, hogy Androidot vegyenek.

Google+
süti beállítások módosítása